| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Program "Kladionica" u Sport forumu; mislio sam da če ovo biti posječenija stranica i da če se tu naći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-06 Lokacija: Osijek - RETFALA Godina: 41
Poruka: 42
![]() | Re: Program "Kladionica" mislio sam da če ovo biti posječenija stranica i da če se tu naći po koji "zicer"svakog dana čitajuči ove stranice vidim da ima kladioničara pa bi se moglo objavljivati neke korisne informacije više ljudi više posječenih stranica više informacija i onda se to objavi na ovakvom mjestu i neko od nas može imati koristi poz... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter | Re: Program "Kladionica" Datum: Wed, 20 Sep 2006 17:37:49 +0200 Postovani, Kao potencionalnom buducem korisniku nasih usluga poklanjamo vam potpuno besplatno informaciju o namjestenom nogometnom mecu na koga garantiramo uspjesnost od 99%.Tip obuhvata konacni ishod meca, poluvrijeme-kraj i ukupan zbroj golova na mecu. Dogadjaj: Burgos Real - Orihuela CF tip: 1 - Burgos Real ( pobjeda domacina) tecaj: 1.95 ulog: 10/10 tip: iz 2 u 1 ( poluvrijeme je u korist gosta a kraj u korist domacina) tecaj: 28.00 ulog: 8/10 tip: > 2.5 ( preko 3 gola na mecu) tecaj: 1.85 ulog: 9/10 vrijeme pocetka: 20.09.2006. u 20:30 sati Spa. Cup Ova informacija o namjestenom mecu je potpuno sigurna i dobijena od nasih provjerenih izvora tako da na ovaj mec mozete uloziti sa sigurnoscu svoj novac i lako doci do zeljenog profita. Ako budete zadovoljni nasim besplatnim tipom, registrirajte se na nas pretplatnicki servis i dobijajte informacije putem SMS-a na vas mobitel kao i na mail 5-7 sati prije meca. Do sljedece pobjede, Royal-Bet.co.uk url: Royal-Bet.co.uk - Professional Betting Advisors url: Royal Bet - Professional Betting Advisors - cro - hrvatska verzija sajta kontakt e-mail: info@royal-bet.co.uk tel: 447005978650 fax: +447005808649 ovo sam primila i digla 2800kn jer nisam bila bas sigurna da je istina!!! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Administrator | Re: Program "Kladionica" nemoj stavljati pare na to jer je to prevara, već je pisalo posvuda to oni pošalju tako 10.000 mailova 5.000 za jedan rezultat, 5000 za drugi jedan pogode i onda imaju 5.000 ljudi, onih 5.000 je otpalo i onda idu dalje 5000 na 2500 pa 2500 na 1250 i onda imaju 1250 ljudi koji vjeruju u to i sjebu ih |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Program "Kladionica" Citat:
Meni je od prve bilo nešto nelogično. Ako imaju takove informacije, zašto se ne klade sami, nego dangube s "nama". | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Program "Kladionica" ja koristim bwin.com i sto se tice uplaćivanja, mogu ga pohvalit. ali, da, moras imat devizni racun, ali to ti je jednostavno napravit ko i tekuci...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, quotkladionicaquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Program u C++ | _Aris_ | Računala | 20 | 10-11-05 22:55 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Kad Program Pukne | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 16:50 |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:30 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.