Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

Roulett skola

Raspravljate o temi Roulett skola u Kladionica forumu, dio Sport foruma; Postavanje da se predstavim. otvorio sam prvu online skolu rouletta i blacjacka u svjetu.Skolovanje traje 7 dana,po potrebi i vise.Ucim ...

Starter
    Datum registracije
    14-02-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Roulett skola

Postavanje da se predstavim. otvorio sam prvu online skolu rouletta i blacjacka u svjetu.Skolovanje traje 7 dana,po potrebi i vise.Ucim ja i jos dvoje profesora korak po korak sistem koji negubi u rulettu .Razlog ucenja od 7 dana je da se mora radit sa svakim personalno svaki dan po 2sata te se dobiju skripte za ucit samostalno u vrjeme kad niste na predavanju.Takodjer kako bih dokazao da stojim iza istina da ucim sistem koj negubi rado cu napravit live prezentaciju bilo kome bilo gdje.Takodjer nudim besplatno dobre sisteme ali mogu izgubit kako u blacjacku tako i u roulettu.Razlog zasto ucim ljude je taj sto trazim od svakog studenta da mi daje kroz iducih godinu dana 15% zarade mjesecno koju ostvari.Takodjer nudim bot koji igra sam i uz njega ide kod koji se svakih mjesec dana mjenja odnosno sluzi kako bi osigurao upravo tih svojih 15%.Sistem na rulettu zaradjuje 80-100eur u 3-4sata dnevno.Igra se na 6 casina svaki dan na drugom.Da neduljim molim zainteresirane da se jave na roulett24@gmail.com ili msn roulett24@live.com.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: Roulett skola

i kolko si do sad budala upecao?
    Bolje desnica nego prknenica!

Starter
    Datum registracije
    14-02-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Vrlo bezobrazan post.Navikao sam da postoje ljudi koji nevjeruju i razumijem to jer je sve puno lazi lopova i prevara no ja upravo zato kako bi obranio cast radim prezentaciju uzivo pa po potrebi i vise puta po koji sat tako da nema sumnje.

Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

znaš kaj je vrlo bezobrazno... koristiti tuđi prostor za samopromociju... da zaista radiš dobar posao platio bi si reklamu... pa pretpostavljam da si već zaradio milijune eura, nije reklama tako skupa

Starter
    Datum registracije
    14-02-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Ovako da ti odgovorim.Nisam zaradio milijune niti mogu zaradit milijune.Zaradjujem 80-100 eur dnevno jer postoje limiti i pravila kolko se uzima i potrebna je koncetracija itd....ovo cinim jer zelim zaradit jos vise naravno na nacin da mi studenti placaju 15% kroz godinu dana.Sto ih imam vise racunaj neka student mi digne 3000eur mjesecno ja dobijem 450.To je krug u kojem svi imamo korist i neam namjeru radit specijalne reklame ako nekog zanima neka se javi.

postovanje marić

Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

jel to registrirana djelatnost ili si ti ''Rulet-Makro'' zapravo?

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika eone
    Datum registracije
    17-04-07
    Poruka
    548
    Liked
    30 times

daj ohladi, flejmanje/tolanje bez argumenata nema smisla, taman da covjek prodaje muda pod bubrege.
    jeftini adwords vauceri za besplatno reklamiranje - info na PM.

Starter
    Datum registracije
    19-02-10
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

ja bih bas volio da vidim tu prezentaciju

Starter
    Datum registracije
    19-02-10
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Nasao sam dobar sajt gde se moze igrati besplatan rulet
    free roulette

Početnik
    Datum registracije
    09-06-08
    Poruka
    34
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: roulett24 Pogledaj Poruke
    sistem koji negubi u rulettu
    Ovo pokušavaju smislit otkad je rulet nastao. I nitko nije uspio. Jer je rulet po svojoj definiciji i matematici igra u kojoj se ne može ostvarit dugoročni dobitak.

Zašto?
    1. Zbog nule.
    2. Zato jer ne postoji SISTEM, jer je svako novo bacanje kuglice samo za sebe. Nema veze jel bilo 15 crvenih prije, šansa za crveno/crno je u idućem bacanju opet 50/50. Odnosno 47.5%/47.5%, zbog nule.

A najbolji sistem za rulet je ovaj - dođeš za stol, staviš 100 kn na crveno. Ako izgubiš, pomiri se s gubitkom. Ako dobiješ, uzmi 200 kn i briši. I nikad više nemoj doć i zauvijek si u plusu.

Lajkaj nas na Facebooku