| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi sistem ... ? u Sport forumu; ajd nek mi netko objasni posto sam Newb u tome svemu ... jucer sam isao u kladu ,zderic i igrao sistem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | ajd nek mi netko objasni posto sam Newb u tome svemu ... jucer sam isao u kladu ,zderic i igrao sistem 3,4,5,6,7,8,9,10 od 10 i pogodio 5 od 10 ... ulog je bio 15 kn ,moguci dobitak ukupni 1160 kn ,a pisalo mi je posto sam na netu ispunjavao da ako pogodim 5 od 10 mog.dobitak 149 kn ,sad dodjem u kladu i veli mala imas 3 kn na listicu ... na koju foru ,kak se tocno sistemi izracunavaju ... fala unaprijed.. ![]()
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 245
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sistem ... ? to ti se izračunava na foru kombinacija svaki sistem ima svoj broj mogučih kombinacija koje se onda dijele sa tvojom uplatom listića npr. da si igrao sistem 3/5 imao bi 10 mogučih kombinacija što bi onda na tvoju uplatu od 15 kuna bilo 1.50 kuna po kombinaciji ako bi pogodio 3/5 onda bi ti se dobitak računao koeficijent tog pogotka puta 1.50 kuna pogledaj si na listiću koliko imaš kombinacija i koliki ti je ulog po kombinaciji i sve će ti biti jasno ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: sistem ... ? Citat:
steta .. ne kuzim onda kak kod zderica online kad radis njihov taj E-listic ti ispise skroz drugaciju cifru za neku kombinaciju .. bezveze .. no bilo kako bilo ,arsenal odigrao za kurac i bayern dobio ... dobro da nisam isao danas do klade .... pozz tebi i Fala ti na objasnjenju .. ![]()
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: sistem ... ? 3,4,5,6,7,8,9,10/10 si igrao, ali nemoj više nikad jer se ne isplati Ti si igrao ustvari 8 sistema ... na 3/10 imaš čak 120 kombinacija, na 4/10 imaš 210 kombinacija, na 5/10 imaš 252 kombinacije, na 6/10 imaš 210 kombinacija, na 7/10 imaš 120 kombinacija, na 8/10 imaš 45 kombinacija, na 9/10 imaš 10 kombinacija i na 10/10 imaš 1 kombinaciju .... Sve skupa je to čak 968 kombinacija, što znači ako ti je ulog bio 100kn, imaš samo oko 10 lipa ulog po pojedinoj kombinaciji ... Takvi sistemi nemaju smisla, jer to ti je kao da si odigrao 968 listića sa po ulogom od 10 lipa ![]() Moj ti je dobronamjerni prijedlog da ako se misliš kladiti (a bolje ti je nemoj), igraj singlove, ili dublove, po nekom sistemu ... Fibonacci ti je dobar,ali je opasan za neiskusne ... imaš ti to dosta zanimljivih načina, ali sve u svemu, sve to vodi u minus . . . ... Za elvisa ... ti si igrao 6 od 8, to znači da imaš 28 kombinacija, a pogodio si 7. E sad, tebi sigurno piše na listiću koliko si dobio. Ako su parovi označeni sa A B C D E F G H, a promašio si npr. par D, onda pogledaj tamo gdje ti piše A B C E F G H ....tamo bez ovog para što si promašio -..... ne znam, možda si kod tebe parovi označeni brojčano, no svejedno .... Zadnji Uredio zeljonar : 08-03-07 u 01:26. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 49
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 245
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sistem ... ? Citat:
pošto si pogodio 7 od 8 onda gledaš sve kombinacije bez te utakmice koju si promašio te sve te dobitke zbrojiš i dobiješ ukupni dobitak ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 49
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: sistem |
« Sistem 3 od 4
|
prekasno.... »