| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Sistem 3 od 4 u Sport forumu; Na blogu FREE BETTING TIPS tip svaki dan nudi svoj sistem igranja. Svaka mu čast! Uporan je i prilično mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Na blogu FREE BETTING TIPS tip svaki dan nudi svoj sistem igranja. Svaka mu čast! Uporan je i prilično mu dobro ide. Mislim da je ovo najpametniji način za dobiti nešto, ako se uopće može ostati u pozitivi na kladionici. Što vi mislite o svemu? Možda bi bilo dobro da ovdje na ovu temu svaki dan i mi stavljamo svoja 4 para, pa da ogledamo našu uspješnost. Inače već sam negdje čitao na forumu o ovome sistemu 3 od 4. Inače, odedi sen neki početni ulog od npr. 10 kn i uloži se na taj sistem 3 od 4, pa ukoliko pogodimo sva 4 para, ulažemo 20 kn, pa ako opet pogodimo 4 para, ulažemo 40 kn itd ....ali ako npr. tada ''panemo'', vraćamo se na 20kn uloga, a ako pogodimo 3, tada opet ulažemo 40kn. Mislim da je ovo baš zabavan način igranja, ne može se puno izgubiti, a pruža se prigoda za dobitak .... Ako imate neki bolji sistem, otvorite temu ... sve je dobro ako nije ''martingale'', to već prelazi u kocku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sistem 3 od 4 Uvalio sam se u kladjenje, pa i na blog stavljam prijedloge. Pozivam Vas na raspravu, i da date svoj doprinos vašim dnevnim prijedlozima. Molio bi sve da daju 4 prijedloga. Sistem 3 od 4 U komentarima ostavite svoje prijedloge, ili ovdje na forumu. Za uspješan način klađenja sam vam ostavio link, a večeras oko 20:45 pred početak utakmica Lige prvaka ću i objasniti za one koji ne znaju o čemu se radi ... Zadnji Uredio zeljonar : 05-12-06 u 04:30. Razlog: dopuna |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sistem 3 od 4 danas Dinamo Kijev-real 2 koeficijent 2,55 Manchester-Benfica 1 1,50 Porto-Arsenal x 1,70 Anderlecht-AEK 1 2,40 Lyon-St.Bukurešt 1 1,30 Kopenhagen-Celtic x 3,20 Hamburg-CSKA 1 2,60 Ja sam stavio kombinator 6/7,dobitak mi je 4256,10 kn |
| | |
![]() |
| Tagovi: sistem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.