| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Štela u Sport forumu; Kao što sam naveo u svom predstavljanju, kladim se i to dosta dugo... Svi znamo da sportski svijet nije viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06 Godina: 28
Poruka: 6
![]() | Štela Kao što sam naveo u svom predstavljanju, kladim se i to dosta dugo... Svi znamo da sportski svijet nije više tako čist kao što su neki mislili. Jedan frend mi je preporučio jednu stranicu di prodaju tak dojave i to... Malo sam uštedio više para, i zajedno s njim sad kupujem te parove i jako sam zadovoljan... Kupio sam zadnjih 4 para i svi su prošli. Ono, nije da ne postoje lažne stranice di seru kao što je neko napiso ovaj royal bet, ali ja sam se uvjerio, i ne samo ja i meni je čist ok zaradit sa strane još para... Ta stranica je specialbet.net , ne znam jel smijem promovirat je ovdje, ako ne smijem maknite... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štela Cjenik ![]() Insider tips (Insider informations with succes rate 75%) Number of tips Price Odds 3 tips 80 eur from 1,7 to 3,0 8 tips 150 eur Fixed tips (Fixed games, succes rate 95%) Number of tips Price Odds 1 tips 250 eur from 2.0 to 3.5 3 tips 500 eur Specialbet tips (Special tip, succes rate 100%) Number of tips Price Odds 1 tips 400 eur over 3,5 3 tips 1000 eur
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Štela Cijena? Prava sitnica ![]() Vidim da ovdje piše 100% uspješno, Šta ako promaše, jel vrate lovu?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| butsecks | Re: Štela Ima tjedan dana frend mi uletio u stan cili uzbuđen kako će za par dana dobit dojavu o nekom paru s dosta visokim koeficijentom, da tribamo stavit samo pare priko neta na odredenoj stranici i u petak izlazimo u grad ko najveći džekovi... Ludnica, mislin ja... Uplatili nas 4 to, uvatila nas euforija, ko će dočekat utakmicu u petak, počeli pisat na papir šta ćemo sve uzet, ono, luuudnica... Petak: ja izaša prije njih, već se zapio, bila noć Makarana i upadaju oni cili pokisli i govore da smo izgubili sve pare.... Ne znan jesan se ikad više u život razočara... ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
![]() |
| Tagovi: stela |
« 17.12.2k6
|
26.1.2006 ponude »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.