| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Strategija u klađenju u Sport forumu; Iako ne mislim da je kladionica dobro mjesto za zaradu ipak evo nekoliko savjeta za poboljšanje vaših financijskih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Strategija u klađenju Iako ne mislim da je kladionica dobro mjesto za zaradu ipak evo nekoliko savjeta za poboljšanje vaših financijskih rezultata. Mislim da ovi savjeti nisu loši. http://kladionica.biz/strategije/14/14/ 1. Budi strpljiv 2. Istražuj, istražuj, istražuj 3. Igraj ono što najbolje poznaješ 4. Potraži savijete od najboljih 5. Ne budi pušioničar 6. Rasporedi svoj novac kako treba 7. Piši dnevnik 8. Zadrži perspektivu 9. Uključi se u online kladionicu
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 27
![]() | Re: Strategija u klađenju alo mozes i tako biti pk u minusu. Ako od pon-cet zaradis 300kn i onda puknes 1000kn preko vikenda kad je veca ponuda nista ti ne koristi 4 dana plusa. Reci mi koliki ti je bio pocetni bankroll i koliki ti je sada, pa cemo odmah znati koliko si u plusu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kladjenje, strategija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.