| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi subota 14.10.-dobitni dan u Sport forumu; evo malo copy/paste s jednog foruma: Reading - Chelsea Ozljedjeni kod Readinga --Dave Kitson, Sam Sodje, Peter Mate, Aaron Brown, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-10-06 Godina: 28
Poruka: 18
![]() | subota 14.10.-dobitni dan evo malo copy/paste s jednog foruma: Reading - Chelsea Ozljedjeni kod Readinga --Dave Kitson, Sam Sodje, Peter Mate, Aaron Brown, Simon Cox ,Seol Ki-Hyeon's i oni sutra nece nastupit.A kod Chelsea samo Ashley Cole ozljedjen,a Ballack suspendiran.Mislim da pitanje pobjednika nece doci u pitanje. ajmo dalje: Evo jos jednog para Stranraer - Forfar Athletic Staraneru se vracaju Gary McPhee i Dougie Ramsay , a kod Forfara nece igrat Darren Gribben i Alan Rattray koji su iskljuceni na prosloj utakmici koju je Forfar izgubio 8-0 od Peterheda u gostima a Peterhed je klub koji je slabiji od Stranraera,na toj su utakmici iskljucena ta dvojica.Forfar ima trenutno samo 9 neozljedjenih igraca a ni oni nisu bas spremni. i jos jedan: 22:00 Atletico Madrid-Huelva h0:1 tip1 @2.3 favorit 10/10 Atletico Madrid pobjeduje s 2 ili vise razlike. Atletico Madrid je 5. momcad Spanjolske lige nakon 5 kola.Imaju omjer 3-1-1 uz gol razliku 8-4. Huelva je 8. momcad Spanjolske lige sa istim ucinkom kao Atletico Madrid uz gol razliku 7-4. Atletico Madrid je do sada u prvenstvu dobio Santader,Bilbao i odlinu Sevillu.Nerjeseno je igrao sa Real Madridom,a jedini poraz je ubiljezio protiv Valence i to minimalnim rezultatom 1:0.Dakle Atletico Madrid odlicna momcad sa odlicnim rezultatima i jedni od favorita za osvajanje naslova. Za Atletico Madrid nece igrati:Maximiliano Rodriguez,Gabi,Cuellar,Miguel de las Cuevas. Huelva je do sada pobjedila Villareal,Real Sociedad i Betis.Nerjeseno je igrala protiv Mallorce, izgubila je od Levantea.Ovo su objektivno losiji rezultati od Atletico Madrida. Za Huelvu nece igrati:Mario,Juanma Barba,Rafa Barber,Juan Merino ?,Ikechukwu Uche. Ovo bi Atletico Madrid trebao bez problema dobiti ocekujem da ce to biti s dva ili vise razlike. S tim da cu ja na sigurno atletico samo normalnu jedinicu bez hendikepa! nadam se da ce vam pomoci!u toku dana cu staviti jos zanimljivih parova pa tko hoce neka nesto izabere! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: subota 14.10.-dobitni dan Evo skinija sam jednog, i još čekan 1 par na drugom listiću. 1. listić Bayern-Hertha 1 1.45 Boca Juniors- Nacional M. 1 1.30 Motherwell. Dunfermline 1 2.00 Uplatija 20, dobija 71 kn 2. listić Lyon- St. Etienne 1 1.35 PSG- Sedan 1 (još nije gotovo) Šibenik- Hajduk 2 1.50 ulog 20, dobitak 62. Meni dosta (dok ne stvorim početni kapital, a onda ću ulagat po 10 000 kuna ) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-10-06 Godina: 28
Poruka: 18
![]() | Re: subota 14.10.-dobitni dan Aletico-Huelva 2-1 uz ova dva od prije prosli su svi tako da sam lijepo zaradio! bilo je i dosta srece ali ona je uvijek potrebna! najbitnije je da tipovi prodju a kako to je manje vazno! jer sto nam vrijedi ako je netko bolji a ne pobijedi a imamo ga na listicu? za danas cu jos vidjet,bilo bi lijepo ponovit jucerasnji dan informacije o nedostatcima ne moraju znacit ujedno i dobitni tip ali mogu puno pomoci u odabiru parova! i na kraju me jos i rangers srusio za dosta novaca ali sreca da sam dobio ovo drugo pa mi je rangers bio manje bitan! danas u toku dana prijedlozi za nedjelju! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1410dobitni, dan, subota |
« Petak 13.10.
|
Nedjelja 15.10. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:50.

)