| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Subota i nedjelja 14. i 15. travnja u Sport forumu; Evo opet polako počinjem igrat, pa ću napisat neke parove , pa da vi prokomentirate, stavit ću ih više jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| nick kombinira | Subota i nedjelja 14. i 15. travnja Evo opet polako počinjem igrat, pa ću napisat neke parove , pa da vi prokomentirate, stavit ću ih više jer još nisam odlučio šta ću točno igrat , pa ću poslije od toga odabrat par njih Bordeaux - PSG poluvrijeme x 2,10 Waregem - Germinal zbroj više od 2,5 golova 1,75 Debrecen - MTK 1 1,80 Gimnastic - Zaragoza 2 2,00 Nafta - Primorje 2 2,50 Man City - Liverpool 2 1,85 PSV - Twente x2 2,06 Parma - Catania 1 1,70 FC Brussels - Roeselare x 3,20 Reading - Fulham oba daju gol 1,65 Nurnberg - Aachen 1 1,75 Toulouse - Auxerre x 3,00 Boavista - Leiria 1 2,10 Portssmouth - Newcastle x 3,00 E ovako , sad ja mislim od ovih tu složit dva listića i uplatit 5 ili max 10 kn na svakog (naravno neću sve ove parove stavit , nego oko 4-5 na svaki listić), pa sad si mislim da vi napišete neka svoja mišljenje i ako znate neke informacije o nekoj tekmi (npr. ako je nekoj ekipi ozljeđeno puno igrača itd.) pa da ja još vidim šta ću igrat! Ako ovakvi hazzardi upale , bit će para ![]() ![]() ![]() Moš si mislit kako ću pogodit ovo ![]() ![]() Ali neda mi se više igrat na one "sigurne" pa opet dođe isti vrag isto neki put izgubiš neki put dobiješ al rijetko isto kao i kad hazzarde igraš jednostavno treba imat sreće |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Re: Subota i nedjelja 14. i 15. travnja JA inaće ne volim izgrati zicere .. iako ziceri ne postoje, govorim o ziceriam za kladionicu (po koef) neigram na koef ispod 1.70 ... no briga vas kako ja igram, evo ja ću tu napisati koji par za subotu, a solidan koef. 1. Međimurje - Šibenik 2 (3,70) 2. Sparta - Pardubice 2 (oko 3,00) (hokej) 3. Nantes - Lens 2 (2,70) ?4. Rac.Santand - Real Madrid 2 (2,15) ... toliko od mene, je da su svi u gostima no opet ... sretno!
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Subota i nedjelja 14. i 15. travnja Mata JA inaće ne volim izgrati zicere .. iako ziceri ne postoje, govorim o ziceriam za kladionicu (po koef) neigram na koef ispod 1.70 ... Slažem se sa tobom večinom oni od 1.30 do 1.60 zajebu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nedjelja, subota, travnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

sretno!