| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi SUDBINO KLETA ŠTA MU TO URADI!!!!!!!!..ljudi ovo morate vidjet šta klada radi ljudima u Sport forumu; Evo današnjeg listića od mog frenda...kao što vidite nije dobio pare...zbog Jebene rome....cigani šugavi prime gol ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo današnjeg listića od mog frenda...kao što vidite nije dobio pare...zbog Jebene rome....cigani šugavi prime gol u sudačkoj nadoknadi... Svaka mu čast na pogođenih 4 x...peti nije htio majku mu usranu... mislim sry na riječniku, al ni ja još nisam svjestan da se tak nekaj desilo...pratili smo skupa reze..danas zajedno odigrali listić i žao mi je koda se meni desilo.. Sreća baš zna bit kurva ![]() P.S. Zanemarite ovaj testić kaj sam slučajno metnuo u privitke...listić je ovaj desno ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SUDBINO KLETA ŠTA MU TO URADI!!!!!!!!..ljudi ovo morate vidjet šta klada radi lju steta jebote 5 x X = 2000 k kuna lipa svota bi bila
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SUDBINO KLETA ŠTA MU TO URADI!!!!!!!!..ljudi ovo morate vidjet šta klada radi lju a šta ćeš, to ti je takva (ne)sreća, ništa drugo. Zamisli samo koja je vjerojatnost da se tako nešto pogodi, vjerojatno blizu dobitka na lutriji |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: SUDBINO KLETA ŠTA MU TO URADI!!!!!!!!..ljudi ovo morate vidjet šta klada radi lju maštovit ti frend ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SUDBINO KLETA ŠTA MU TO URADI!!!!!!!!..ljudi ovo morate vidjet šta klada radi lju da znaš koliko puta san čua: ala brale koji listić, 5000, 6000, 10000 kuna izgubija zbog jednog para u 89. minuti ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SUDBINO KLETA ŠTA MU TO URADI!!!!!!!!..ljudi ovo morate vidjet šta klada radi lju Eo razgovora mene i frenda da malo vidite njegove dojmove...imajte na umu da ni on ni ja nismo ikakvi nacionalisti niti rasisti...samo smo ljuti zbog poraza pa pizdimo ovak prek msna...kad nemremo drugačije ![]() Žac says: jesi pogledo kad je lazi zabio gajbu Adolon says: jok Adolon says: kada Žac says: 90' [3 - 2] V. Behrami Žac says: albanac Žac says: mater mu jebem Adolon says: eeee Adolon says: koji si ti car Adolon says: krepo sam sad od smijeha Adolon says: Albanac te sjebo Adolon says: ajoj Adolon says: a Hrvatska priznala Kosovo danas Žac says: da vidio sam Adolon says: mater mu Adolon says: Bahaaahhahahha Žac says: totalno
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:39.