Raspravljate o temi Traži se krupej u Kladionica forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: dsaw kaj nisam skužio? jel neko zna jel zakonom dozvoljeno korištenje uređaja za pomaganje u dobivanju dobitka u ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Nije dozvoljeno... Svako pomaganje se smatra varanjem...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Zakoni Republike Hrvatske | Narodne novine | Hrvatska
to si isprintaj, pronađi bitne dijelove, podvuci žutim markerom i kad ti dođe onaj ćelavi čiko, ti mu pokažeš crno na bijelo!![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
nema veze koliki je koeficijent jer smo konačno našli siguran par.
meknit ću i ja 50 pa u kurac.
Will Munny: You better bury Ned right!... Better not cut up, nor otherwise harm no whores... or I'll come back and kill every one of you sons of bitches.
znači:
1.industrial
2. tzukius
3. warrz
kaj velite da stavimo u klauzulu oklade i to da će ga krupej poslat u qrc kad mu veli krupej![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Mislim da će prije krepat od smijeha, neće ga stić poslat u urac.![]()