| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Utorak i srijeda 3. i 4. travnja u Sport forumu; Evo nisam igrao ful dugo kladionicu, već negdje godinu dana, i sad mi je došao neki gušt, prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Utorak i srijeda 3. i 4. travnja Evo nisam igrao ful dugo kladionicu, već negdje godinu dana, i sad mi je došao neki gušt, prije sam redovito igrao par mjeseci pa nisam mjesec dana pa opet jesam stalno i tako to i sad nisam stvarno dugo pa sam si mislio da malo opet počnem ![]() Evo da stavim parove koje mislim, pa mi vi recite kako bi ihvi odigrali parovi su svi vrlo tijesni , stvarno je neizvjesno u Ligi prvaka Ali evo uvijek dajem prednost domaćinima Iako neznam šta stavit na Milan - Bayern jer Milan u zadnje vrijeme očajno igra, jedva su Celtica prošli, ipak mislim da će dobit pa makar dali gol iz jedine prilike (tipično talijanski ) dakle Milan - Bayern 1 2,05 A Psv - Liverpool može zbilja bit svašta, slične su momčadi obadvije igraju čvrsto, koliko se sjećam PSV je već 2 puta dobio Liverpool ove sezone u LP pa neznam tu bi ili 1 ili x odigrao PSV- Liverpool 1x 1,41 U srijedu Chelsea - Valencia 1 1,70 Valencia ima problema sa ozljeđenima i realno su slabiji ali nikad se nezna, ali ipak mislim da će Chelsea doma dobit jer mislim da su se sad najviše orijentirali na LP A ovo Roma - Man Utd zbilja neznam šta bi, ali Talijani su uvijek opasni, smatram da Roma neće izgubit doma ali imam neke simpatije prema Man Utd navijam za njih pa ćemo vidjet a na kladionici bi igrao 1x 1,37 pa ako bude 2 ja isto sretan ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | ni u jednom tipovanju se ne slazem s tobom,jer psv nije u apsolutno nikakvoj formi,dok je liverpool razbio arsenala sa 4:1,tak da cu ja igrat x2,a bayern-milan isto x2 ili cak cista 2! ![]() Shrewsbury-Bury tip 1 Debrecen-Ujpest tip 1 ![]() Koristi edit umjesto da pišeš post za postom!!! Zadnji Uredio daidza : 03-04-07 u 13:26. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Utorak i srijeda 3. i 4. travnja Ma neznam baš, sve je to klimavo svi su tu negdje! Vidjet ćemo kako će sve ispast
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Utorak i srijeda 3. i 4. travnja Na kraju sam igrao ovako: Milan- Bayern 1 2,25 PSV - Liverpool x2 1,40 (ipak sam se odlučio na x2 liverpool je u dobroj formi, dobro si rekao) Shrewsbury - Bury 1 1,60 Roma - Man. Utd. 1x 1,37 Chelsea - Valencia 1 1,70 Ukupni koeficijent 11,74
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Utorak i srijeda 3. i 4. travnja Već sam popušio Moram se malo uživit, nisam se dugo kladio ![]() Tako mi i treba kad igram na tamo neku desetu englesku ligu, ako si i ti igrao i ti si popušio, ti si isto htio igrat na shrewsbury
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Utorak i srijeda 3. i 4. travnja Citat:
a jebiga 1.65 mi se cinilo sasvim realno,al vidi kak je zavrsilo..to ti je brate kladionica! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Utorak i srijeda 3. i 4. travnja Srijeda: s manjim ulogom cu ici ovako: 18.00:Salzburg (am.)-Austria Beč tip 1,5.00(ss) eo ovako radi se o polufinalnoj utakmici u kojo obje momcadi jako dobro igraju,salzburg ima 10 zadnijh utamica pobjedeno,dok je austria u nekim naletima gubila!ovaj tip mi zvuci jako primamljivo,jer ak su mogli 10 zadnjih utakmica imat pobjede zasto ne bi i ovu pobjedili!iako salzburg ima samo 3 utakmice odigrane ove godine za razliku od austrije koja imas 6..mislim da bi ovo moglo bit jako dobro iznenadenje i ostajem kod ovog tipa! Livingston-Clyde tip 1,2.35 Primorje-NK Maribor,tip 1,2.40 Union Berlin-Kiel ,tip 1,2.00 na ulog od 20kn,dobitak 1130kn a sa vecim ulogom: Slaven Belupo-Rijeka,tip 1,2.40 Hajduk-Dinamo Zagreb ,tip 2,2.65 Vasas-Ferencvaros ,tip 1,2.00 Chelsea-Valencia ,tip 1,1.70 St. Mirren-Hibernian ,tip 2,2.05 na ulog od 50 kn,dobitak 2215kn pa ko voli nek izvoli,sretno ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: srijeda, travnja, utorak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.