| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Adrian Mole u Kultura i Zabava forumu; Pričah neki dan s frendicom i nekako se došlo na ovu temu? jel netko čitao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Adrian Mole Pričah neki dan s frendicom i nekako se došlo na ovu temu? jel netko čitao ove dnevnike autorice Sue Townsend?? ja sam ih valjda sve pročitao po nekoliko puta, i uvijek sam umirao od smijeha na te knjige(tajni dnevnik a. molea,novi jadi a. molea,godine capuccina i ostale) za one koji nisu nikad čuli - knjige o britanskoj familiji i o odrastanju dotičnog A. Molea.pisano u formi dnevnika,humoristični prikaz svega. u svakom slučaju pročitati u slobodno vrijeme ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 57
![]() ![]() | Re: Adrian Mole Trenutno imam prvu knjigu (13 i 3/4) doma i citam je po tko zna koji put, i uvijek je isti gušt. Za sve generacije. Jedino, morat ću se konačno zaletiti do antikvarijata i kupiti ih, jer mi je već pomalo dosta da ih posuđujem na dječjem odjelu knjižnice, a babe me gledaju kao da sam neki pervertit ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 32
Poruka: 373
![]() | Re: Adrian Mole Dobio sam "Tajni dnevnik..."za jedan davni rođendan,odlična knjiga,nakon toga-"Novi jadi...",isto tako odlična stvar,a sad evo saznajem ovdje da postoje i nastavci... Nadam se da je jednako kvalitetno ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Adrian Mole heh...ja sam to imala za lektiru, knjiga je jadna ...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama jednog dječaka, kaj ona uopće zna o tome ...,razumjela bi da piše o curama jel je to i sama prolazila, također mi je glupo kad muškarci pišu o ženama..oni će ionako uvijek sve to sagledavati iz svog kuta, kao i mi iz svog... |
| | |
![]() |
| Tagovi: adrian, mole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

Mogla bih ju ja uvijek čitati iznova 

---ex moderator---
...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama jednog dječaka, kaj ona uopće zna o tome