pročitao i bilo mi super dok mi je bilo 13 godina![]()
mislim da mi sad i ne bi baš pasalo
![]()
![]()
![]()
Raspravljate o temi Adrian Mole u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pričah neki dan s frendicom i nekako se došlo na ovu temu? jel netko čitao ove dnevnike autorice Sue Townsend?? ...
pročitao i bilo mi super dok mi je bilo 13 godina![]()
mislim da mi sad i ne bi baš pasalo
![]()
![]()
![]()
Pročitala sam i stvarno je super knjigaMogla bih ju ja uvijek čitati iznova
![]()
Trenutno imam prvu knjigu (13 i 3/4) doma i citam je po tko zna koji put, i uvijek je isti gušt. Za sve generacije.
Jedino, morat ću se konačno zaletiti do antikvarijata i kupiti ih, jer mi je već pomalo dosta da ih posuđujem na dječjem odjelu knjižnice, a babe me gledaju kao da sam neki pervertit![]()
Pročitala i fali mi zadnja knjiga. Nekako se indetificiram s njim u nekim stvarima.
Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo?
Glambrlja iz Samobora
Mogu slobodno reći: "knjiga moje mladosti". u osnovnoj školi sam pročitao svaki nastavak po nekoliko puta.
Također dobra knjiga a slična Moleu je "Nick Twisp: Pobunjeni Mladac".
---ex moderator---
Da, dobra je knjiga, pročitao sam sve nastavke u osnovnoj![]()
Dobio sam "Tajni dnevnik..."za jedan davni rođendan,odlična knjiga,nakon toga-"Novi jadi...",isto tako odlična stvar,a sad evo saznajem ovdje da postoje i nastavci...
Nadam se da je jednako kvalitetno![]()
What we´ve got here is a failure to communicate!
ma nema tko to nije čitao!
klasik! pišalina od smijeha!![]()
heh...ja sam to imala za lektiru, knjiga je jadna...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama jednog dječaka, kaj ona uopće zna o tome
...,razumjela bi da piše o curama jel je to i sama prolazila, također mi je glupo kad muškarci pišu o ženama..oni će ionako uvijek sve to sagledavati iz svog kuta, kao i mi iz svog...