Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Adrian Mole u Kultura i Zabava forumu; Pričah neki dan s frendicom i nekako se došlo na ovu temu? jel netko čitao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-06, 00:27   #1 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Adrian Mole

Pričah neki dan s frendicom i nekako se došlo na ovu temu?
jel netko čitao ove dnevnike autorice Sue Townsend??
ja sam ih valjda sve pročitao po nekoliko puta, i uvijek sam umirao od smijeha na te knjige(tajni dnevnik a. molea,novi jadi a. molea,godine capuccina i ostale)

za one koji nisu nikad čuli - knjige o britanskoj familiji i o odrastanju dotičnog A. Molea.pisano u formi dnevnika,humoristični prikaz svega. u svakom slučaju pročitati u slobodno vrijeme
Odgovori sa citatom
Star 18-09-06, 00:48   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 23
Poruka: 250
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom
Re: Adrian Mole

pročitao i bilo mi super dok mi je bilo 13 godina mislim da mi sad i ne bi baš pasalo
Roverandom je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-06, 08:37   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Pročitala sam i stvarno je super knjiga Mogla bih ju ja uvijek čitati iznova
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-06, 10:13   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 57
Ugursuz se izdvaja iz maseUgursuz se izdvaja iz mase

Trenutno imam prvu knjigu (13 i 3/4) doma i citam je po tko zna koji put, i uvijek je isti gušt. Za sve generacije.

Jedino, morat ću se konačno zaletiti do antikvarijata i kupiti ih, jer mi je već pomalo dosta da ih posuđujem na dječjem odjelu knjižnice, a babe me gledaju kao da sam neki pervertit
Ugursuz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-06, 15:57   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-04-06
Poruka: 246
Mira Kull se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Mira Kull

Pročitala i fali mi zadnja knjiga. Nekako se indetificiram s njim u nekim stvarima.
Odgovori sa citatom
Star 09-11-06, 18:38   #6 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

Mogu slobodno reći: "knjiga moje mladosti". u osnovnoj školi sam pročitao svaki nastavak po nekoliko puta.

Također dobra knjiga a slična Moleu je "Nick Twisp: Pobunjeni Mladac".
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 00:55   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 639
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Da, dobra je knjiga, pročitao sam sve nastavke u osnovnoj
tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 21:01   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 32
Poruka: 373
Optimyst se izdvaja iz mase

Dobio sam "Tajni dnevnik..."za jedan davni rođendan,odlična knjiga,nakon toga-"Novi jadi...",isto tako odlična stvar,a sad evo saznajem ovdje da postoje i nastavci...
Nadam se da je jednako kvalitetno
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 21:52   #9 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,461
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

ma nema tko to nije čitao!

klasik! pišalina od smijeha!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 22:36   #10 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 442
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

heh...ja sam to imala za lektiru, knjiga je jadna ...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama jednog dječaka, kaj ona uopće zna o tome ...,razumjela bi da piše o curama jel je to i sama prolazila, također mi je glupo kad muškarci pišu o ženama..oni će ionako uvijek sve to sagledavati iz svog kuta, kao i mi iz svog...
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adrian, mole

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103