| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Adrian Mole u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Ronaldinho_girl ...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrian Mole Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrian Mole i ja isto, samo sam bio uvjeren da je to fakat neki klinjo pisao, a ne da je fikcija.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 35
![]() | Re: Adrian Mole Citat:
__________________ Ivana Pročitaj me!!!!!!!!!!!!!! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrian Mole U osnovnjaku sam obožavala tu knjigu! Pandora mi je išla na živce...hehehe
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrian Mole ma da, pandora je komad samo takav! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Adrian Mole Nick twisp obunjeni mladac, 2.dio Mladac u ropstvu i 3.dio Mladac u izgnanstvu svakako preporučujem!!A A.Molea sam čitala,prva 2 dijela su dobra,oni kasniji,kad je on stariji su mi malo dosadni ili ih uopće nisam čitala(ne sjećam se!). |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrian Mole Super knjige pročitao skoro sve, najbolji mi je onaj dio o Tačerici. Sue je legendarna.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: adrian, mole |
« Poezija...
|
Pišete li pjesme? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

Ivana

obunjeni mladac, 2.dio Mladac u ropstvu i 3.dio Mladac u izgnanstvu svakako preporučujem!!