Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Adrian Mole u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Ronaldinho_girl ...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-07, 11:35   #11 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,053
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Adrian Mole

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
...jedno mi nikad nije bilo jasno-kako može pripadnica ženskog spola pisati o seksualnim frustracijama jednog dječaka, kaj ona uopće zna o tome
imaš pravo, ali opet je uspjela u tomu. jest sve to karikirano, ali dobro je provalila muški pubertetski um.
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 00:26   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
imaš pravo, ali opet je uspjela u tomu. jest sve to karikirano, ali dobro je provalila muški pubertetski um.
potpis,dok sam bio mlađi mogao sam se poistovjetit s njom
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 09:21   #13 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

i ja isto, samo sam bio uvjeren da je to fakat neki klinjo pisao, a ne da je fikcija.
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 22:25   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 35
Iv@n@_15 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Pričah neki dan s frendicom i nekako se došlo na ovu temu?
jel netko čitao ove dnevnike autorice Sue Townsend??
ja sam ih valjda sve pročitao po nekoliko puta, i uvijek sam umirao od smijeha na te knjige(tajni dnevnik a. molea,novi jadi a. molea,godine capuccina i ostale)

za one koji nisu nikad čuli - knjige o britanskoj familiji i o odrastanju dotičnog A. Molea.pisano u formi dnevnika,humoristični prikaz svega. u svakom slučaju pročitati u slobodno vrijeme
Ja sam pročitala jednu knjigu o njemu...Smiješna je...

Pročitaj me!!!!!!!!!!!!!!
Iv@n@_15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 21:36   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

U osnovnjaku sam obožavala tu knjigu!
Pandora mi je išla na živce...hehehe
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 15:30   #16 (permalink)
evergreen

ma da, pandora je komad samo takav!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 22:31   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 26
Poruka: 29
dijana25 se izdvaja iz mase

hii hii

Tko nije, obavezno mora...
dijana25 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 15:22   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 43
Dora :-) se izdvaja iz mase

Nick twispobunjeni mladac, 2.dio Mladac u ropstvu i 3.dio Mladac u izgnanstvu svakako preporučujem!!
A A.Molea sam čitala,prva 2 dijela su dobra,oni kasniji,kad je on stariji su mi malo dosadni ili ih uopće nisam čitala(ne sjećam se!).
Dora :-) je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 21:57   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,666
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ma nema tko to nije čitao!

klasik! pišalina od smijeha!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 22:47   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 754
Balian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono nešto

Super knjige pročitao skoro sve, najbolji mi je onaj dio o Tačerici. Sue je legendarna.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adrian, mole

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114