| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi BLONDY'S FAVORITE BOOK u Kultura i Zabava forumu; ...verujem da vecina vas zna za roman od Paola Koelja "Alhemicar"...knjiga koja je digla toliko prasine nekim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | BLONDY'S FAVORITE BOOK ...verujem da vecina vas zna za roman od Paola Koelja "Alhemicar"...knjiga koja je digla toliko prasine nekim uopstenim filozofijama koje sadrzi, napisana tako lagano olovnim perom da nije izgubila na svojoj tezini, a ipak je ostala savladiva sirokim narodnim masama, svojom poentom koju moze razumeti kako "pekar" tako doktor nauka....ok, neko ce je kapirati kao interesantnu pricicu, neko ce se potraziti malo dublje u tome... ....kakav je utisak ostavila na vas? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-06 Godina: 25
Poruka: 82
![]() | Re: BLONDY'S FAVORITE BOOK pročitala sam je davno...jako se puno prašine podiglo...očekivala sam puno više od knjige o kojoj su svi u jednom trenu govorili...svidla mi se, al nisam bila oduševljena... |
| | |
![]() |
| Tagovi: blondys, book, favorite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.