| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi A drink with Shane Macgowan u Kultura i Zabava forumu; Bok ekipa! "A drink with Shane Macgowan",by Victoria Mary Clarke Ima li itko kakvog pojma o ovoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: A drink with Shane Macgowan Čitao knjigu nisam , ali prije par dana prijateljica mi nešto pričala o njoj. Koliko sam ja iz njenih hvalospjeva uspio skontat to je zapravo njegova biografija u obliku razgovora/prepiske između njega i njegove žene Victorie. E sad , ako voliš MacGowana , Pogues i Irce općenito (a imaš mrvicu voajerizma u sebi) onda će ti i knjiga sigurno biti zanimljiva. P.S Mislim da to kod nas uopće nije prevedeno i objavljeno... tako da ako ne možeš pronaći na netu , pređi na nešto drugo ![]() Zadnji Uredio Ibort : 28-12-06 u 15:10. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-05
Poruka: 279
![]() | Re: A drink with Shane Macgowan Bok! Knjiga definitivno zaslužuje sve hvalospjeve,čitao sam neke odlomke na Netu! U pravu si knjiga nije nikad prevedena kod nas,tražio sam i u Algoritmu,imali jesu ali su prodali istu! Ostaje mi E-bay!A Shane MacGowan je definitivno broj jedan u muzici!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: drink, macgowan, shane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

Ostaje mi E-bay!