| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Elektroničke knjige. u Kultura i Zabava forumu; Hey... naletio sam na jedan zanimljiv blog. Netko je stavio popriličan broj knjiga u .pdf formatu. Naravno na hrvatskom ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Hey... naletio sam na jedan zanimljiv blog. Netko je stavio popriličan broj knjiga u .pdf formatu. Naravno na hrvatskom ili jeziku dovoljno sličnom našem. Sad.. ako vas ne boli glava od čitanja .pdf-ova, ako ste pročitali sve knjige od Herija potera osim četvrte, ak ste gledali i/ili čitali Gospodara prstenova a neznate kaj je Silmarillion, Dostojevski je za vas samo rus, ak se prebacujete u muslimane trebali budete kuran, ako nemate kolekciju svih Vidi časopisa, ako su ikad klinci u knjižnici ispred vas pobrali svih 10 knjiga Smrti Smail-age Čengića... I da ne nabrajam Možete posjetiti ovu stranicu:Knjige, knjige, na tone knjiga
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Zadnji Uredio Ineluki : 08-10-08 u 22:37. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elektroničke knjige. ova tema vec postoji e-knjige ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elektroničke knjige. da se nadovoežem na temu..... ovo je super, ali ja osobno više volim pročitati knjigu u papirnatom obliku... ovak mi je onak...malo čudno.... ![]()
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elektroničke knjige. To i meni smeta ali pojavili se već uredjaj koji omogućava učitavanje knjiga pa onda lepo prilegneš i čitaš kao svaku drugu.Ima ih sa LCD ekranom ali se sad već pojavila nova generacija INK čini mi se i to bi bilo najbolja zamenu za pravu knjigu. ps.postavio sam pitanje ranije u vezi fonta ali niko ne odgovara.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

e-knjige