Stranica 3 od 26 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 253
Like Tree81Likes

Elektronske knjige - download

Raspravljate o temi Elektronske knjige - download u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ...

 1. #21
  Početnik
  Datum registracije
  27-10-12
  Poruka
  48
  Liked
  51 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Beth Revis - Beskrajno putovanje  Amy je zamrznuta putnica na golemom svemirskom brodu Godspeed i očekuje da će se probuditi na novom planetu 300 godina kasnije. No 50 godina prije Godspeedovog planiranog slijetanja, netko isključi Amynu krioničku ćeliju, ostavivši ju da umre. Amy je sad zatočena u zatvorenom svijetu gdje ništa nema smisla. Putnici na Godspeedu dali su svu kontrolu Velikom Starješini, tiranskom i zastrašujućem vođi, te Malom Starješini, njegovom buntovnom i briljantnom tinejdžerskom nasljedniku. Amy očajnički želi vjerovati Malom Starješini. No je li to mudro? Sve što zna je da mora požuriti ne bi li otkrila Godspeedove skrivene tajne prije nego je pokuša ubiti onaj koji ju je probudio. Biste li se usudili krenuti na put dugačak 300 godina?

  Link za preuzimanje knjige:
  Download file Beth_Revis_-_Beskrajno_putovanje.doc
  Denolea and nensy26 like this.

 2. #22
  ona Avatar od korisnika Denolea
  Datum registracije
  02-12-11
  Lokacija
  ZG
  Poruka
  1,361
  Liked
  1017 times

  Re: Elektronske knjige - download

  ja sam procitala naslov erotske knjige
  anthlon, Drevni and Diavolo12 like this.
  off i go.

 3. #23
  Početnik
  Datum registracije
  27-10-12
  Poruka
  48
  Liked
  51 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Elizabeth Haran - Suton iznad Edena  Australija, 1903. godine. Jordan Hale, mlad i naočit farmer, vraća se na Eden, farmu i plantažu šećerne trske koju je kao dječak morao napustiti nakon smrti roditelja. Vraća se s velikom željom da plantaži vrati izgubljeni sjaj ali i da baci na koljena Maxa Courtlanda, svojeg najvećeg konkurenta, kojeg smatra krivim i za smrt roditelja. Maxova moć spriječit će mnoge da pomognu Jordanu no skupina hrabrih i neovisnih muškaraca odvažit će se i pokušati ostvariti Jordanov san. No tu je i tvrdoglava i tajnovita Eve čija će se tajna iznenada otkriti na seoskom plesu i čijim će otkrivanjem nekoliko života doći u opasnost. Suton iznad Edena saga je o životu farmera, njihovu trudu i pokušajima pripitomljavanja crvene australske zemlje. Pisan u stilu svjetskoga hita Ptice umiru pjevajući ovaj roman o sudbinama zaljubljenih potomaka dviju zavađenih obitelji idealno je štivo puno napetosti, ljubavnih obrata i velikih emocionalnih uzleta koji će oduševiti sve obožavatelje kako romantičnih tako i avanturističkih priča.

  Link za preuzimanje knjige:
  Download file Elizabeth_Haran_-_Suton_iznad_Edena.rar
  pharaoh likes this.

 4. #24
  Početnik
  Datum registracije
  27-10-12
  Poruka
  48
  Liked
  51 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Federico Moccia - Tri metra iznad neba  Babi i Step dva su potpuno različita svijeta. Ona je dobro odgojena srednjoškolka i romantična djevojka, a on buntovan i nasilan tip. Nju automobilom voze u školu, a on gradom kruži na motoru. Step voli opasnost i mrzi pravila, a Babi potpuno obrnuto. Igrom su se slučaja sreli i počele su nevolje ... Tri metra iznad neba je romantično-sociološka drama o zabranjenoj ljubavi između dvoje mladih koji su se, premda različiti, a možda upravo zbog toga, našli u nevjerojatnoj vezi koja je istovremeno bila i neizbježna. Osječaji koji su ih preplavili bili su iskustvo prve prave ljubavi, one koja se pamti unatoč svim zabranama. U ovoj dirljivoj priči mladići su buntovnici koji jure na motorima, izlažući se riziku i opasnostima dok djevojke maštaju o muškarcu svog života. Federico Moccia napisao je snažnu i dirljivu ljubavnu priču a istodobno i kroniku jednog doba i jedne generacije. Atmosferu osamdesetih živopisno je oslikao nezaboravnim glazbenim hitovima, odjevnim brendovima za kojima se otimalo i buntom mladih koji je, zapravo, skrivao duboke traume. Ovim romanom, na temelju kojega su snimljene dvije filmske verzije, talijanska i španjolska, ispisao je posvetu tom nezaboravnom dobu prošlog stoljeća kojem se mladi i danas vraćaju sa znatiželjom i zanimanjem ... Strastvena priča o Babi i Stepu jedna je od onih koje odolijevaju zaboravu kao što mu odolijevaju i vječni Romeo i Julija, Tony i Maria iz Priče sa Zapadne strane te Ryan O'Neal i AIi McGraw iz Ljubavne priče.

  Link download:
  Download file F._Moccia_-_Tri_metra_iznad_neba.rar
  pharaoh, Jaca1, statjana and 2 others like this.

 5. #25
  Početnik
  Datum registracije
  27-10-12
  Poruka
  48
  Liked
  51 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Federico Moccia - Želim te
  (nastavak knjige: Tri metra iznad neba)  „Da li ću ikada uspeti da se vratim tamo, gde samo zaljubljeni žive, tri metra iznad neba?” Ostavili smo ga sa ovim pitanjem. A sada, posle dve godine u Njujorku, Step se vraća u Rim. Mnogo toga se promenilo. Uvek je tako kad se, nakon izvesnog vremena, vratiš na neko mesto. Zahvaljujući ocu, Step počinje da radi u svetu televizije. Stanuje kod svog brata, ponovo se zbližava s majkom i, naravno, sreće sa starim prijateljima Budokanijevima. Lukone, Skelo, Bardato, Balestri i svi ostali. Imaju ožiljke koje bol ostavlja iznutra, pre nego spolja, na koži. Buntovnici, ali svesno buntovnici, i što je još važnije - nisu se promenili. Ali, koliko se promenili ona, njegova Babi? Da li vredi oživeti jednu ljubavnu priču koja je bila tako lepa i važna, je bolje zauvek je okončati? Ionako je nemoguće povratiti staru magiju. „Vraćaju se Babi i Step, zajedno sa Paolom, Palinom, Danijelom, Rafaelom. Klaudijem ... imena koja dobro poznajemo. I koja se sada vraćaju da se izmešaju sa drugim, novim, svežim. Zato što igra života nikad ne prestaje. Ne može da prestane. A i ljubav ima svoja pravila, prelepa i uvek drugačija od očekivanih."

  Link za preuzimanje knjige:
  Download file Federico_Moccia_-_Zelim_te.zip
  pharaoh, Jaca1 and acikins like this.

 6. #26
  Početnik
  Datum registracije
  27-10-12
  Poruka
  48
  Liked
  51 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Mary Kay Andrews - Ljetna ljubav  Ellis, Julia i Dorie najbolje su prijateljice od osnovne škole. Sada, u srednjim tridesetima, sve se tri nalaze na životnim i ljubavnim raskršćima. Elis je upravo otpuštena s posla i svodi račune o zadnjih deset godina svog života. Julia ima muškarca koji bi za nju učinio sve na svijetu, ali ona ne može skriti svoju nesigurnost i u potpunosti mu se prepustiti. A Dorie je zaprepaštena izdajom muškarca kojeg je voljela najviše na svijetu. Tri će žene odlučiti provesti ljeto u unajmljenoj kući na moru. A vlasnik kuće naočiti je i preplanuli surfer Ty koji će zainteresirati svoje nove gošće. Ovoj će se ekipi pridružiti i misteriozna žena koja bježi od svoje prošlosti i potrebno joj je sklonište. U unajmljenoj kući naći će se tako petero ljudi koji će morati preispitati sve što znaju o svojim životima i krenuti na put na kojem će otkriti tajne koje će ih dovesti do oprosta, ali i nove ljubavi.

  Download file Mary_Kay_Andrews_-_Ljetna_ljubav.rar

 7. #27
  Početnik Avatar od korisnika kontesadena
  Datum registracije
  19-11-11
  Poruka
  60
  Liked
  11 times

  Thumbs up Re: Elektronske knjige - download

  Citat Pravi autor: provala Pogledaj Poruke
  E.L.James - 50 NIJANSI: SIVA

  Odl

  Knjiga koja je zavela ceo svet!
  Romantičan i neobuzdan, ovo je roman koji će vas opsedati, posedovati i zauvek se vezati za vas.
  Nakon što je studentkinja književnosti Anastazija Stil intervjuisala Kristijana Greja – sivookog, prelepog, moćnog poslovnog muškarca – oseća se izuzetno uznemireno. Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj – sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu.
  Neiskusna i naivna Ana je šokirana činjenicom da ga želi. Kada je on upozori da za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga želi još više.
  Ana ne zna da Greja muče mračne želje i opsesivna potreba za kontrolom. Kada se upuste u strastvenu ljubavnu aferu, Ana će otkriti koje su njene stvarne želje ali i strašne tajne koje Grej skriva od drugih.
  Proverite zbog čega je ceo svet izgubio glavu za jednim erotskim romanom. Ispitajte mračnu, neistraženu stranu seksualnosti.

  Link za preuzimanje knjige:
  Download file E.L.Dzejms_-_Pedeset_nijansi.siva.pdf
  odlicna knjiga A+++++++++++++
  nensy26 and miki81.... like this.
  Kontesa Dena

 8. #28
  Početnik
  Datum registracije
  12-11-12
  Lokacija
  Rijeka
  Starost
  40
  Poruka
  29
  Liked
  2 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Citat Pravi autor: provala Pogledaj Poruke
  Federico Moccia - Tri metra iznad neba  Babi i Step dva su potpuno različita svijeta. Ona je dobro odgojena srednjoškolka i romantična djevojka, a on buntovan i nasilan tip. Nju automobilom voze u školu, a on gradom kruži na motoru. Step voli opasnost i mrzi pravila, a Babi potpuno obrnuto. Igrom su se slučaja sreli i počele su nevolje ... Tri metra iznad neba je romantično-sociološka drama o zabranjenoj ljubavi između dvoje mladih koji su se, premda različiti, a možda upravo zbog toga, našli u nevjerojatnoj vezi koja je istovremeno bila i neizbježna. Osječaji koji su ih preplavili bili su iskustvo prve prave ljubavi, one koja se pamti unatoč svim zabranama. U ovoj dirljivoj priči mladići su buntovnici koji jure na motorima, izlažući se riziku i opasnostima dok djevojke maštaju o muškarcu svog života. Federico Moccia napisao je snažnu i dirljivu ljubavnu priču a istodobno i kroniku jednog doba i jedne generacije. Atmosferu osamdesetih živopisno je oslikao nezaboravnim glazbenim hitovima, odjevnim brendovima za kojima se otimalo i buntom mladih koji je, zapravo, skrivao duboke traume. Ovim romanom, na temelju kojega su snimljene dvije filmske verzije, talijanska i španjolska, ispisao je posvetu tom nezaboravnom dobu prošlog stoljeća kojem se mladi i danas vraćaju sa znatiželjom i zanimanjem ... Strastvena priča o Babi i Stepu jedna je od onih koje odolijevaju zaboravu kao što mu odolijevaju i vječni Romeo i Julija, Tony i Maria iz Priče sa Zapadne strane te Ryan O'Neal i AIi McGraw iz Ljubavne priče.

  Link download:
  Download file F._Moccia_-_Tri_metra_iznad_neba.rar
  super knjiga

 9. #29
  Uvaženi forumaš Avatar od korisnika macaklin9
  Datum registracije
  03-01-13
  Lokacija
  Jupiter
  Poruka
  855
  Liked
  1081 times

  Re: Elektronske knjige - download


 10. #30
  Početnik
  Datum registracije
  27-10-12
  Poruka
  48
  Liked
  51 times

  Re: Elektronske knjige - download

  Colin Falconer - Sulejman Veličanstveni - Sultanov harem  Dramatična, nezaboravna priča o surovosti i strasti, smeštena u velikom haremu Otomanskog carstva. U Konstantinopolju vlada samo jedan čovek: sultan Sulejman Veličanstveni. U srcu njegove palate nalazi se harem, u kojem žive stotine božanstvenih žena – neke od njih su supruge, neke konkubine, a neke samo obične robinje. Među njima je i Gilbehar, sultanova miljenica i majka njegovog naslednika; Đulija, kći jednog italijanskog plemića, oteta kada je pokušala da pobegne iz Venecije sa svojim ljubavnikom; i Hirem, Tatarka iz ruskih stepa. Svaka od ove tri žene je lepa, ali Hirem je najopasnija – beskrupulozna u svojoj želji da vlada haremom a, na kraju, i samim sultanom. Pametna i moćna, ona pažljivo smišlja propast svojih rivalki i umiljava se vladaru, što je stavlja u sam centar carske moći. Upravo će zbog opsednutosti ovom devojkom, Hirem, Sulejman izgubiti saveznike i sinove, a na kraju ostati i bez svoje carske loze.
  Neodoljiva priča o svetu intriga, senzualnosti i moći, u kojem carstvom ne vladaju ni sila ni politika, već lepe i tajanstvene žene iza zidova harema.

  Link za preuzimanje knjige:
  http://rapidgator.net/file/50596043
  Zadnji Uredio provala : 18-01-13 u 10:23
  miki81.... and em8feliz like this.

Slične Diskusije

 1. CARLOS CASTANEDA - knjige za download
  By aquachild in forum Književnost, Knjige i Časopisi
  Odgovora: 2
  Zadnja poruka: 13-07-12, 10:30
 2. PAULO COELHO - knjige za download
  By aquachild in forum Književnost, Knjige i Časopisi
  Odgovora: 2
  Zadnja poruka: 29-01-09, 00:15
 3. HERMANN HESSE - knjige za download
  By aquachild in forum Književnost, Knjige i Časopisi
  Odgovora: 0
  Zadnja poruka: 27-01-09, 14:46
 4. Anthony De Mello - knjige za download
  By aquachild in forum Književnost, Knjige i Časopisi
  Odgovora: 0
  Zadnja poruka: 27-01-09, 14:44
 5. knjige download
  By Pretorian in forum Recycle Bin
  Odgovora: 11
  Zadnja poruka: 28-03-05, 23:33

Lajkaj nas na Facebooku