Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Eragon,Prvorođeni.....

Raspravljate o temi Eragon,Prvorođeni..... u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ..hehe Eragon i Prvorođeni su moje 2 najbolje knjige pa sad...ak ima jos koji obozavatelj...koji zna po nes vise o ...

Starter
    Datum registracije
    09-01-08
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Eragon,Prvorođeni.....

..hehe Eragon i Prvorođeni su moje 2 najbolje knjige pa sad...ak ima jos koji obozavatelj...koji zna po nes vise o izlazku 3 knjige od mene aj nek samo ovdje nesto o tome napise,,,

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: Eragon,Prvorođeni.....

eragon..po knjizi je prosle predprosle godine film snimljen??ima to veze s lotrom?
    All in all you're just another brick in the wall......

Starter
    Datum registracije
    09-01-08
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

khmm...nemoj prema filmu knjigu ocijenjivat...ustvari nemaju veze jedno s drugim....ko god je pisao scenarij izmjenio je pricu skroz... a sta se LOTRa tice...nema ni manje ni vise veze s njim nego bilo koja ff prica...

Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

da to stoji o usporedbi naravno..ipak mosh dozivit sve na svoj nachin..

ma ne mislio sam dali se eragon vezhe za lotr ko i hobit..al ocigledno ne..

Starter
    Datum registracije
    09-01-08
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

hehe...eragona i LOTR nije napisao isti pisac pa...naravno da ne...

Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

e to me zanimalo..seka mi valjda to procitala..bum ju pital pa bum nekaj napisal

Starter
    Datum registracije
    09-01-08
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

to to to !!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,904
    Liked
    399 times

To je onaj od 14 ili 15 godina napisao? Čuo sam da nisu loše knjige ali nisam čitao.

Film je tako tako
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    09-01-08
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

film je ziva katastrofa,a da napisao je prvu knjigu tip kad je imao 15 god...

Lajkaj nas na Facebooku