| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi George R.R. Martin u Kultura i Zabava forumu; Evo ponešto o vjerovatno najboljem piscu današnjice u svijetu Fantasy-ja. Inače za ljubitelje svijeta Fantasy-ja , HBO ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | George R.R. Martin Evo ponešto o vjerovatno najboljem piscu današnjice u svijetu Fantasy-ja. Inače za ljubitelje svijeta Fantasy-ja , HBO je potpisao sa Georgeom R.R. Matinom o snimanju serije po njegovim knjigama "A song of ice and fire", navodno da bi svaka kniga trebala biti jedna sezona, a ima dosada 4 objavljenih knjiga (ima i hrvatska izdanja ) i još su 3 u pripremi. link na oficijelnu stranicu George R. R. Martin's Official Website Hrvatska izdanja su naravno u izdanju Algoritma.
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: George R.R. Martin Pročitao 4 knjige iz tog ciklusa koje su dosad izdane. Isprva je to trebala biti trilogija ali se radnja razvila pa nije sve stalo. I drago mi je što je tako jer su prve tri fenomenalne. Razrađeni likovi, neočekivani obrati u radnji, ma odlično. Četvrta malo odstupa od šablone jer je pisana drugim stilom iz neobjašnjivog razloga, ali još uvijek je odlična. Nažalost peti dio se već dugo čeka i nadam se da će uskoro izaći jer će me izbaciti iz knjižnice ako im još malo budem dosađivao oko njega ![]() Preporuka svakome tko traži takvo štivo, neće vam biti žao ako krenete čitati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: George R.R. Martin Samo da više napiše tu knjigu, na rubu živaca sam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: Barcelona
Poruka: 32
![]() | Re: George R.R. Martin valjda neće umrijet prije nego završi sve knjige, navodno da ima nekih zdravstvenih problema (srce - ako se dobro sjecam)...živio martine još sto godina!! ![]()
__________________ Messi vas mesi! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: George R.R. Martin Premjestio sam u temu o njemu. Kao što rekoh, prve 3 su mi u najboljim knjigama ikad, 4. tako, zajebao je sa izbacivanjem likova. Jel izašla 5. uopće?
| | |
![]() |
| Tagovi: fantasy, knjiga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.