| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi George R.R. Martin u Kultura i Zabava forumu; njega već dulje vrijeme namjeravam počet ćitatč al zbog faxa nemam vremena čitat knjige od soma stranica duljine, lol... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter | Re: George R.R. Martin njega već dulje vrijeme namjeravam počet ćitatč al zbog faxa nemam vremena čitat knjige od soma stranica duljine, lol
__________________ Master of the damned I'll be the saviour of you all Take me as a Holy God to save you from the fall... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: George R.R. Martin A jbt, tko će to dočekati ![]() Šteta, da sam znao da nema kraja ne bi počinjao čitati, ovako se samo sekiram A inače remek djelo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-09-08 Lokacija: Opatija Godina: 33
Poruka: 28
![]() | Re: George R.R. Martin Nestao je dio mene, mog zivota, kada je zavrsila Gozba vrana. Ja imam srecu da sam Igru prijestolja pocela tek negdje ove zime, pa valjda necu kao neki cekati nekoliko godina na Ples zmajeva. Inace, za odrzavanje agonije, na stranici G.R.R.Martina objavljuje se poneki odlomak iz Plesa, zadnji put kada sam gledala bio je Tyrion. Drzimo fige da izadje u ovom mjesecu, pa cemo se mi koji govorimo i citamo engleski spasiti malo ranije od vas ostalih. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: George R.R. Martin ma da se ne ponavljam što mislim o knjigama reći ću samo da ako kad sretnem tog martina da ću ga tako napenaliti zbog ovog čekanja da će me pamtiti dok je živ ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: George R.R. Martin važi ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: fantasy, knjiga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.