| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Gospodar Prstenova u Kultura i Zabava forumu; Svih 6 knjiga na hrvatskom jeziku u pdf formatu! RapidShare: 1-Click Webhosting... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova Jako lijepo, svaka čast ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova Da, podijeljene su u 6 dijelova. Zapravo su originalno napisane u 6 dijelova pa su spojene u 3.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova Nisam ni mislio čitati na kompu, mislim da bih oslijepio od monitora dok to pročitam. inače, pročitao sam i Hobita i LOTR. Ima još knjiga iz te serije, npr. Sillmarilion gdje je objašnjeno sve od stvaranja zemlje do kraja tog rata za prsten. Isto jako dobro mada nije dovršena od JRR Tolkiena nego od njegovog sina Christophera.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gospodar Prstenova Heh, ne čitate knjige preko kompa? Imam preko 10 giga knjiga na svom... ![]() Thnx za link, smjesko911. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova Ne znam kako možeš. Mislim ne osuđujem te ali knjiga je knjiga, zamišljena da se drži u rukama, lista... Potpuno drugi osjećaj mi je nešto pročitati na kompu, na blještećem ekranu koji mi jede oči nego u izvornom obliku.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gospodar Prstenova Daidza- za neke knjige se slažem: kada je riječ o dobroj knjizi, nema zamjene za blago požutjeli papir i onaj miris, al' takve knjige ne pišu barem već 50 godina. Što se tiče književnosti, nisam našao puno knjiga napisanih u XX. stoljeću da mi se nešto sviđaju...No neke stvari su više zbog informacije nego zbog toga što su 'knjige' (a uglavnom na compu imam tehničke knjige) pa mi toliko ne smeta- prvenstveno ima prednost dostupnost i besplatnost. Npr. neki bolji servisni priručnik za auto ima i preko 2500 strana- nisam lud da to idem printati.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova A to su meni sve priručnici, nisam ni imao takve stvari na umu kad sam pisao o knjigama. Nemam ništa protiv onih što čitaju na kompu ali meni se tako gubi pola doživljaja. De gustibus...
| | |
![]() |
| Tagovi: gospodar prstenova, knjige |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

Npr. neki bolji servisni priručnik za auto ima i preko 2500 strana- nisam lud da to idem printati.