| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Gospodar Prstenova u Kultura i Zabava forumu; Sillmarilion je barem meni bolji od Gospodara prstenova... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-06
Poruka: 63
![]() | Re: Gospodar Prstenova Pročitaj Da Vincija, pardon jos bolje Anđele i demone, to ti bu vjerojatno i nastavak da vinci 2, mislim film... jos bolja napetija knjiga od da vincija... ali nemojmo zaboraviti...o ukusima se ne raspravlja.. pozdrav!!! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 6
![]() | Citat: Ako neko ima knjige gospodara prstenova u txt ili bilo kom drugom formatu molim ga da mi šalje na mail seid_d@yahoo.com. Već duže vrijeme tražim te knjige ali nikako da ih downloadujem. Svi nude neke adrese ali jednostavno ne ide. Bio bih zahvalan. Unaprijed hvala. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova Pa imaš ih tu u PDF formatu, samo klikni na taj link.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Gospodar Prstenova Usput, Atlas Međuzemlja - detaljne mape putovanja iz Gospodara i Hobita, mape bitaka, kuća, pojedinih zemalja, kontinenata, cijelog planeta, I - III doba... Ako nekog zanima Atlas Međuzemlja
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: Gospodar Prstenova Znam i pokušavao sam to već više od pola godine ali jednostavno ne ide ![]() svi serveri su konstantno zauzeti i stalno javlja neke erore Ne zanm o čemu je riječ Žalosn jest ali pehovi se dešavaju ![]() imaš li to možda u txt manje zauzima za slanje mailom evo sam pokušavao i ovaj atlas da skinem ali jednostavno neće. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Gospodar Prstenova Ma ja sam skinuo i jedno i drugo i radi. Ajde probaj ovako: odkonektiraj se sa neta i ponovo se konektiraj, nakon toga klikni na link i kad ti se otvori rapidshare klini tamo na "free". Nakon toga pričekaj koliko već budeš morao (tamo ti odbrojava) i pojaviti će ti se kod koji moraš upisati u ono prazno polje. Na kraju klikneš na download from... i mora ti raditi. Tako napravi za svaki file posebno.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: Gospodar Prstenova Evo sam pokušao pojavi se pet ili šest servera i svi su zauzeti ne znam kako ja tipkaom iz Bosne pa je možda to jedan od razloga ovdje su mreže mnogo slabije nema veze možda neko to ipak bude imao u txt jer lakše je slati na mail ako si za imam nekih knjiga u txt pa proslijedi mail prvom prilikom ću poslati možda već imaš ali.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gospodar prstenova, knjige |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.