| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Guy Gavriel Kay u Kultura i Zabava forumu; Pa evo kako sam krenio sa Martinom, logičan slijed je Kay, također jedan od najvećih pisaca Fantasy žanra današnjice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Guy Gavriel Kay Pa evo kako sam krenio sa Martinom, logičan slijed je Kay, također jedan od najvećih pisaca Fantasy žanra današnjice i koji je ako se ne varam dvaputa gostovao u Zagrebu i potpisivao knjige, također preporučam njegove knjige u izdanju naravno Algoritma, a evo i link na autorizirani site Bright Weavings: The Worlds of Guy Gavriel Kay - The Authorized Website
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Guy Gavriel Kay Pa ti otvaraš sve meni najbolje pisce tog žanra. Čitao sam dosta njegovih knjiga i isto je odličan, mada varira od knjige do knjige. Najdraži mi je ciklus "Sarantinski mozaik"
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: fantasy, knjige |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.