Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

Harry Potter

Raspravljate o temi Harry Potter u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ovaj je thread otvoren za sve fanove Harry Potter ciklusa i oprostite ako već postoji sličan thread Recite što vas ...

Starter
    Datum registracije
    27-12-07
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Harry Potter

Ovaj je thread otvoren za sve fanove Harry Potter ciklusa i oprostite ako već postoji sličan thread
    Recite što vas je najviše dojmilo, koliko dugo ga čitate ili za koliko ste ga pročitali...

Napokon sam i ja pročitao sve knjige tako što sam početkom praznika kupio zadnju knjigu znajući da u knjižnicu neće doći do kraja ove godine i završio cio ciklus, pa se sad još motam po internetu do kraja povezujući priču.

Starter
    Datum registracije
    09-01-08
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Re: Harry Potter diskusije

hehe sry ali malo sam se zbunio...sve knjige su izasle kod nas...sve je gotovo bas da se sad ima tu i za raspravljat puno i nema... :S ali ako nes nije jasno slobodno pitaj...

Regularni forumas Avatar od korisnika Rowanne
    Datum registracije
    04-01-08
    Poruka
    248
    Liked
    0 times

Nitko neće pričat o Potteru?????
    Eto, svaku knjigu pročitala najmanje 5 puta. Ponosna sam vlasnica svih 7 knjiga i dva dodatka. Ono što me se najviše dojmilo su Rowlingičin stil, razrada priče i detalji kojima je posvetila veliku pažnju - npr. u 1. dijelu se spominje, onako usput, motocikl koji u 3. dijelu igra veliku ulogu. Ili: 5.dio - usputno i gotovo bezrazložno spominje medaljon i inicijale na njemu koji su kasnije veoma, veoma bitni za daljnji razvoj. Uglavnom... I sviđa mi se (a mnogima upravo to smeta) što s vremenom priča postaje sve mračnija i mračnija. .
    Volim Harrya (nije najbolja knjiga - daleko od toga. Ali "vuče"), iako na njega mnogi gledaju s podsmijehom - kao, "knjige za djecu". Bo... Meni se sviđa.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Super su mi knjige.Inače nisam ljubitelj ničega mračnog i sasvim slučajno sam pročitala prvu knjigu a zatim i druge.Potpuno mi je nevjerovatno da netko piše o vješticama,dementorima,te da štakora netko ima za kućnog ljubimca ,a da mi to sve skupa nije odvratno nego dapače,da sam uživala čitajući ga i baš mi je žao što je gotovo.
    Neko to od gore vidi sve...

Starter Avatar od korisnika budala_02
    Datum registracije
    12-04-08
    Starost
    18
    Poruka
    46
    Liked
    0 times

meni su knjige dcefinitivno dobre i mislim da Rowlingica ima jako bujnu maštu i dobro je povezala događaje i sve, ali ipak postoje knjige koje su mi puuuuuno bolje od harryja......i stvarno ne kužim one koji kažu da je to glupo, ovakvo, onakvo, a nisu ni počeli čitat......................knjizi treba dati barem 50 str da bi znao je li dobra ili nije
    NE PRIMAM MITO

u malim količinama

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika F4Z3R_031
    Datum registracije
    06-06-08
    Poruka
    652
    Liked
    0 times

sve H.P knjige su vrhunske, nadam se 8. knjizi

Starter
    Datum registracije
    05-06-08
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

ma sve knjige su prejebene.....ja baš nevolim previše čitala sam samo ono što smo morali za lektiru ali harrya uffff....s guštom..heh

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Fanovi fantastike pređite na ozbiljniju literaturu. U pravu ste: Heri poter je za malu djecu... A da ne govorim koliko je iskomercijaliziran. Knjigu koju mora prodati reklama a ne usmena korespodencija, može kod mene doma samo sakupljati prašinu.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
    Fanovi fantastike pređite na ozbiljniju literaturu. U pravu ste: Heri poter je za malu djecu... A da ne govorim koliko je iskomercijaliziran. Knjigu koju mora prodati reklama a ne usmena korespodencija, može kod mene doma samo sakupljati prašinu.
    o ukusima se ne raspravlja...

ne volimo svi Dostojevskog
    Neko to od gore vidi sve...

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: _tea_ Pogledaj Poruke
    o ukusima se ne raspravlja...

ne volimo svi Dostojevskog
    Ne kužim te... Ta niti ja ne volim Dostojevskoga! Iz obične životne situacije. Npr. odlazak u dućan... On bi napravio knjigu od min. 300 stranica...

Ja sam samo rekao dio svoga mišljenja o heriju poteru. Dalje nebih.. Jer je inače ok tema.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku