hehe sry ali malo sam se zbunio...sve knjige su izasle kod nas...sve je gotovo bas da se sad ima tu i za raspravljat puno i nema... :S ali ako nes nije jasno slobodno pitaj...![]()
Raspravljate o temi Harry Potter u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ovaj je thread otvoren za sve fanove Harry Potter ciklusa i oprostite ako već postoji sličan thread Recite što vas ...
hehe sry ali malo sam se zbunio...sve knjige su izasle kod nas...sve je gotovo bas da se sad ima tu i za raspravljat puno i nema... :S ali ako nes nije jasno slobodno pitaj...![]()
Nitko neće pričat o Potteru?????![]()
Eto, svaku knjigu pročitala najmanje 5 puta. Ponosna sam vlasnica svih 7 knjiga i dva dodatka. Ono što me se najviše dojmilo su Rowlingičin stil, razrada priče i detalji kojima je posvetila veliku pažnju - npr. u 1. dijelu se spominje, onako usput, motocikl koji u 3. dijelu igra veliku ulogu. Ili: 5.dio - usputno i gotovo bezrazložno spominje medaljon i inicijale na njemu koji su kasnije veoma, veoma bitni za daljnji razvoj. Uglavnom... I sviđa mi se (a mnogima upravo to smeta) što s vremenom priča postaje sve mračnija i mračnija..
Volim Harrya (nije najbolja knjiga - daleko od toga. Ali "vuče"), iako na njega mnogi gledaju s podsmijehom - kao, "knjige za djecu". Bo... Meni se sviđa.
Super su mi knjige.Inače nisam ljubitelj ničega mračnog i sasvim slučajno sam pročitala prvu knjigu a zatim i druge.Potpuno mi je nevjerovatno da netko piše o vješticama,dementorima,te da štakora netko ima za kućnog ljubimca ,a da mi to sve skupa nije odvratno nego dapače,da sam uživala čitajući ga i baš mi je žao što je gotovo.![]()
Neko to od gore vidi sve...
meni su knjige dcefinitivno dobre i mislim da Rowlingica ima jako bujnu maštu i dobro je povezala događaje i sve, ali ipak postoje knjige koje su mi puuuuuno bolje od harryja......i stvarno ne kužim one koji kažu da je to glupo, ovakvo, onakvo, a nisu ni počeli čitat......................knjizi treba dati barem 50 str da bi znao je li dobra ili nije
NE PRIMAM MITO
u malim količinama
sve H.P knjige su vrhunske, nadam se 8. knjizi
ma sve knjige su prejebene.....ja baš nevolim previše čitala sam samo ono što smo morali za lektiru ali harrya uffff....s guštom..heh
Fanovi fantastike pređite na ozbiljniju literaturu. U pravu ste: Heri poter je za malu djecu... A da ne govorim koliko je iskomercijaliziran. Knjigu koju mora prodati reklama a ne usmena korespodencija, može kod mene doma samo sakupljati prašinu.