| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Harry Potter diskusije u Kultura i Zabava forumu; Ovaj je thread otvoren za sve fanove Harry Potter ciklusa i oprostite ako već postoji sličan thread Recite što vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 8
![]() | Harry Potter diskusije Ovaj je thread otvoren za sve fanove Harry Potter ciklusa i oprostite ako već postoji sličan thread Recite što vas je najviše dojmilo, koliko dugo ga čitate ili za koliko ste ga pročitali... Napokon sam i ja pročitao sve knjige tako što sam početkom praznika kupio zadnju knjigu znajući da u knjižnicu neće doći do kraja ove godine i završio cio ciklus, pa se sad još motam po internetu do kraja povezujući priču. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Harry Potter diskusije Nitko neće pričat o Potteru????? ![]() Eto, svaku knjigu pročitala najmanje 5 puta. Ponosna sam vlasnica svih 7 knjiga i dva dodatka. Ono što me se najviše dojmilo su Rowlingičin stil, razrada priče i detalji kojima je posvetila veliku pažnju - npr. u 1. dijelu se spominje, onako usput, motocikl koji u 3. dijelu igra veliku ulogu. Ili: 5.dio - usputno i gotovo bezrazložno spominje medaljon i inicijale na njemu koji su kasnije veoma, veoma bitni za daljnji razvoj. Uglavnom... I sviđa mi se (a mnogima upravo to smeta) što s vremenom priča postaje sve mračnija i mračnija. . Volim Harrya (nije najbolja knjiga - daleko od toga. Ali "vuče"), iako na njega mnogi gledaju s podsmijehom - kao, "knjige za djecu". Bo... Meni se sviđa. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 61
![]() | Re: Harry Potter diskusije Super su mi knjige.Inače nisam ljubitelj ničega mračnog i sasvim slučajno sam pročitala prvu knjigu a zatim i druge.Potpuno mi je nevjerovatno da netko piše o vješticama,dementorima,te da štakora netko ima za kućnog ljubimca ,a da mi to sve skupa nije odvratno nego dapače,da sam uživala čitajući ga i baš mi je žao što je gotovo. ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.

.