| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? u Kultura i Zabava forumu; ako jeste...kakve ste knjige gledali i jeste si nasli nesto zanimljivo? ja sam kupila Designing the 21st century i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? ako jeste...kakve ste knjige gledali i jeste si nasli nesto zanimljivo? ja sam kupila Designing the 21st century i vidjela sam jos punooooo dobrih knjiga za koje na zalost nisam imala para ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? Jees, puno dobrih knjiga, nije loš ni sajam glazbe, ali je mali, inova je također minijaturna bila u biti su knjige bile jedino pošteno napravljeno, veliki izbori i to. cijene naravno sajamske, ali se te knjige ne ispalti kupovati kad uvjek imaš po 5 komadad koje želiš, a ne možeš se odlučiti koju ćeš jer imaš samo za jednu. Trebalo bi otvoriti jednu knjižnicu veličine interlibera gdje se sve te knjige mogu posuditi... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? Citat:
na velesajmu je bilo..zavrsilo je u ned
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? kupila Da Vincijev kod za 50 kn nizoj cijeni nego sto je u knjizari, i jos neke gluposti.. zamalo uzela zbirku Dalijevih dijela s opisima i jedan odlican atlas ali sam bila skrta s novcima ionako bi se to dalo naci na netu trazila sam i nekakvu enciklopediju americkih muscle auta sto je bila ideja za poklon, ali nista od toga nije bilo..
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? Bila sam i ja. I to sa klincima iz škole. Vodila ih. Čim su ušli unutra pustila sam svakoga na svoju stranu, a ja sam imala koliko toliko svoj mir i razgledala okolo. Kupila sam Modni Babilon (predobra knjiga za sve koje vole modu) i Biondićkin "Život na visokoj peti", malo onako da mozak na pašu pustim. A preko vikenda nisam stigla otići i baš mi je žao. Ali otići ću do Megastora i Algoritma da si kupim još neke koje me zanimaju. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? Nažalost nisam stigao.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? bilA sam u subotu ujutro i uspjela spizditi skoro cijelu plaću....kupila sam 5 povijesnih knjiga i 2 mitologije za kojima sam luda, nešto malo Ludluma.......ali bila je pregužva! (koja riječ!!!)
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: interliber, knjige |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

ionako bi se to dalo naci na netu 

pametni znaju