Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ? u Kultura i Zabava forumu; ako jeste...kakve ste knjige gledali i jeste si nasli nesto zanimljivo? ja sam kupila Designing the 21st century i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-11-07, 19:26   #1 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ?

ako jeste...kakve ste knjige gledali i jeste si nasli nesto zanimljivo?

ja sam kupila Designing the 21st century i vidjela sam jos punooooo dobrih knjiga za koje na zalost nisam imala para
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 19:37   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
Cozmika se izdvaja iz mase
Re: Jeste li posjetili ovogodišnji Interliber ?

Znam da mogu guglati ali kad sam već tu... Gdje je to? Od kad do kad radi?
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 19:38   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Jees, puno dobrih knjiga, nije loš ni sajam glazbe, ali je mali, inova je također minijaturna bila u biti su knjige bile jedino pošteno napravljeno, veliki izbori i to. cijene naravno sajamske, ali se te knjige ne ispalti kupovati kad uvjek imaš po 5 komadad koje želiš, a ne možeš se odlučiti koju ćeš jer imaš samo za jednu. Trebalo bi otvoriti jednu knjižnicu veličine interlibera gdje se sve te knjige mogu posuditi...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 09:42   #4 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: Cozmika Pogledaj Poruke
Znam da mogu guglati ali kad sam već tu... Gdje je to? Od kad do kad radi?
???

na velesajmu je bilo..zavrsilo je u ned
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:30   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

kupila Da Vincijev kod za 50 kn nizoj cijeni nego sto je u knjizari, i jos neke gluposti.. zamalo uzela zbirku Dalijevih dijela s opisima i jedan odlican atlas ali sam bila skrta s novcima ionako bi se to dalo naci na netu trazila sam i nekakvu enciklopediju americkih muscle auta sto je bila ideja za poklon, ali nista od toga nije bilo..
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:39   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Bila sam i ja. I to sa klincima iz škole. Vodila ih. Čim su ušli unutra pustila sam svakoga na svoju stranu, a ja sam imala koliko toliko svoj mir i razgledala okolo. Kupila sam Modni Babilon (predobra knjiga za sve koje vole modu) i Biondićkin "Život na visokoj peti", malo onako da mozak na pašu pustim.

A preko vikenda nisam stigla otići i baš mi je žao. Ali otići ću do Megastora i Algoritma da si kupim još neke koje me zanimaju.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:01   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Nažalost nisam stigao....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 14:11   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,083
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

bio sam u subotu i guzva je bila prebolesna,
nisam kupil niti jednu knjigu,
samo stripove
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 14:16   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,501
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

bilA sam u subotu ujutro i uspjela spizditi skoro cijelu plaću....kupila sam 5 povijesnih knjiga i 2 mitologije za kojima sam luda, nešto malo Ludluma.......ali bila je pregužva! (koja riječ!!!)
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 12:51   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Godina: 23
Poruka: 19
češe_me se izdvaja iz mase

jel ko pročita p.s volim te-bokteeeeeeee
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: interliber, knjige

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103