| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjiga Da Vinci Kod u Kultura i Zabava forumu; jel čitao tko to, čuo sam da je bolja knjiga nego film... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
Knjiga je vise nego zanimljiva...
__________________ "The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good" | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod Knjiga je OK. Onako, za +3. Film je bez veze... ako te zanima ta tematika, bolje pročitat knjigu
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Knjiga Da Vinci Kod Citat:
meni je fil sasvim o.k... nije los al knjiga je bolja
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod Nisam ni citao knjigu ni gledao film. Bas me zanima ima li gdje na netu skinuti knjiga!! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Knjiga Da Vinci Kod Tko je čitao knjigu neka ne gleda film jer će umrit od dosade,skoro sam izašla iz kina nisan mogla više sidit pa sam pravila nered i nisam dala nikome oko sebe da gleda ![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 22
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod Citat:
![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
![]() |
| Tagovi: knjiga, kod, vinci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| nastavimo pricu | Kristijan | Igre bez granica | 159 | 20-12-07 21:21 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.