Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjiga Da Vinci Kod u Kultura i Zabava forumu; Jel moze i meni link za knjigu? Hvala unapred!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-08-06, 10:11   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 2
nikkie se izdvaja iz mase
Re: Knjiga Da Vinci Kod

Jel moze i meni link za knjigu? Hvala unapred!
nikkie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-06, 11:44   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: JeLeNa
Tko je čitao knjigu neka ne gleda film
jer će umrit od dosade,skoro sam izašla iz kina
nisan mogla više sidit pa sam pravila nered
i nisam dala nikome oko sebe da gleda
Knjiga mi je stvarno super. Sada dovršavam i Anđele i demone od istog autora, a ima i još Digital Fortress. Imam sve na engleskom jeziku u kompu, a prve dvije (normalno)u obliku knjiga.
Zar je stvarno toliko loš film? Supruga i ja ga nismo stigli pogledati zbog GO, a trenutno nigdje u zgb ne igra.
Molim savjet glede filma.
Hvala.
Odgovori sa citatom
Star 11-08-06, 14:14   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 154
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L
Knjiga mi je stvarno super. Sada dovršavam i Anđele i demone od istog autora, a ima i još Digital Fortress. Imam sve na engleskom jeziku u kompu, a prve dvije (normalno)u obliku knjiga.
Zar je stvarno toliko loš film? Supruga i ja ga nismo stigli pogledati zbog GO, a trenutno nigdje u zgb ne igra.
Molim savjet glede filma.
Hvala.
ako si čitao knjigu nema smisla da gledaš film!film je ok ali meni je bilo dosadno,skoro sam rečenice citirala i nekako sam sve to već imala u glavi pa mi nije napeto!!! u svakom slučaju knjiga mi je puuuuunnooooo bolja!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-06, 15:02   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Hvala na savjetu.
Sad jedva čekam da pročitam Anđele i demone pa da se prebacim na Digital Fortress.
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 02:57   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

Stara mi dobila knjigu za rođ.a kako cujem vase kritike svakako cu je procitati
Reaper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 11:30   #26 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Ima li netko link za "Sveta krv i sveti gral" (preteča koda s argumentima i fotografijama)? Htio bih sad pogledat te fotke, u ono doba kad sam čitao mi nije previše značilo.
Odgovori sa citatom
Star 19-08-06, 23:02   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-06
Godina: 25
Poruka: 82
M@rietta se izdvaja iz mase

baš sam prije par dana završila da vincijev kod...inače obožavam dana browna...digitalna tvrđava mi je stvarno fantastična...svakako ju preporučam...knjiga je simpatična...dok sam čitala vjerovala sam da je sve što langdon i co. otkrivaju istina...(ja sam lakvjerna i u matrix sam povjerovala)...nakon čitanja tog izvrsnog djela zaključila sam jednu stvar...iako je knjiga stvarno napeta i zanimljiva nitko ne bi niti čuo za nju da se ne piše o crkvi i bibliji i isusu...kao što nitko nije niti čuo za digitalnu tvrđavu niti za deception point (isto njegova) ni za anđele dok nisu svi počeli pričati o kodu...

e da a film još nisam pogledala...al hoću jednostavno me zanima koliko se moja ideja razlikuje od hollywoodske...
M@rietta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-06, 23:15   #28 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Nakon što sam pogledao nedavno film i prije toga opet pročitao knjigu, ne mogu nego citirati damfiska: knjiga 3+ (znači nešto više nego korektna, za preporuku, ali ne hitnu), film jer je
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 19:44   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
Rapala se izdvaja iz mase

Knjiga je OK držala me je par dana, samo sada mi je vec out davno sam je čitao, a film nisam gledao i ni ne žuri mi se, uvijek se razočaram kad nakon knjige pogledam film. Ostale knjige od Dan Browna su isto tako OK, nisam samo čitao deception point (izašla je i na hrvatskom sada) malo sam se zasitio Dan Browna...
Rapala je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 00:57   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 641
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Čitao sam knjigu, dobra je, ali film nisam gledao da ne pokvarim dojam.
tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: knjiga, kod, vinci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 11 09-04-08 13:34
nastavimo pricu Kristijan Igre bez granica 159 20-12-07 21:21
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
Zasto je pivo bolje od zenske CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 23:01

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108