| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjiga Da Vinci Kod u Kultura i Zabava forumu; Jel moze i meni link za knjigu? Hvala unapred!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod Citat:
Zar je stvarno toliko loš film? Supruga i ja ga nismo stigli pogledati zbog GO, a trenutno nigdje u zgb ne igra. Molim savjet glede filma. Hvala. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Knjiga Da Vinci Kod Citat:
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Knjiga Da Vinci Kod Stara mi dobila knjigu za rođ.a kako cujem vase kritike svakako cu je procitati
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-06 Godina: 25
Poruka: 82
![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod baš sam prije par dana završila da vincijev kod...inače obožavam dana browna...digitalna tvrđava mi je stvarno fantastična...svakako ju preporučam...knjiga je simpatična...dok sam čitala vjerovala sam da je sve što langdon i co. otkrivaju istina...(ja sam lakvjerna i u matrix sam povjerovala)...nakon čitanja tog izvrsnog djela zaključila sam jednu stvar...iako je knjiga stvarno napeta i zanimljiva nitko ne bi niti čuo za nju da se ne piše o crkvi i bibliji i isusu...kao što nitko nije niti čuo za digitalnu tvrđavu niti za deception point (isto njegova) ni za anđele dok nisu svi počeli pričati o kodu... e da a film još nisam pogledala...al hoću jednostavno me zanima koliko se moja ideja razlikuje od hollywoodske... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Knjiga Da Vinci Kod Nakon što sam pogledao nedavno film i prije toga opet pročitao knjigu, ne mogu nego citirati damfiska: knjiga 3+ (znači nešto više nego korektna, za preporuku, ali ne hitnu), film jer je ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod Knjiga je OK držala me je par dana, samo sada mi je vec out davno sam je čitao, a film nisam gledao i ni ne žuri mi se, uvijek se razočaram kad nakon knjige pogledam film. Ostale knjige od Dan Browna su isto tako OK, nisam samo čitao deception point (izašla je i na hrvatskom sada) malo sam se zasitio Dan Browna... |
| | |
![]() |
| Tagovi: knjiga, kod, vinci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| nastavimo pricu | Kristijan | Igre bez granica | 159 | 20-12-07 21:21 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

jer je