Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjiga Da Vinci Kod u Kultura i Zabava forumu; Jel neko ima tu knjigu u nekom laksem formatu. Hvala unaprijed. Gledao sam filim, ukoliko je knjiga upola dobra isplati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-07, 15:38   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 6
Kamenko se izdvaja iz mase
Re: Knjiga Da Vinci Kod

Jel neko ima tu knjigu u nekom laksem formatu.
Hvala unaprijed.
Gledao sam filim, ukoliko je knjiga upola dobra isplati se citati.
Kamenko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 16:30   #32 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Nije dozovljeno traženje linkova za knjige, muzike i ostale nedozvoljen sadržaje. Kamenko imaš upozorenje.
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 16:57   #33 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Meni je film fenomenalan! Radnja mi je dobra, a i poklapa se s nekim mojim razmisljanjima a i fenomenalno je sve to napravljeno, stvarno sam odusevljena
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-07, 08:32   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-11-06
Godina: 22
Poruka: 54
zekonja se izdvaja iz mase

jedno pitanje cisto vezano samo uz radnju knjige i filma i nista drugo...

neka mi samo netko kaze kako je gral nakraju dospio u muzej..i to ispod onih piramida od stakla koja je nova građevine..

jel ga tamo prebacio Jaques Sauniere??

jedan detalj koji mi nije jasan...jer sam knjigu letimično pročitao a u filmu to nisam vidio da se govori o tome..
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 23:37   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

knjiga mi je puno bolja nego film, tako napeta, čita se u jednom dahu, tjera te da ideš dalje (isto kao njegovi Anđeli i demoni) a film sam počela gledat i zaspala na prvih 10 min koliko mi je bio "zanimljiv" ...
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 02:59   #36 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa meni anđeli i demoni nije neko literarno dostignuće

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 07:20   #37 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...........ja sam prvo pogledala film, i nisam se oduševila baš nešto...........s tim da sam bila jako znatiželjna nakon što sam se naslušala raznih pohvala za knjigu, da sam i nju htjela pročitati za potpuni dojam..........jer se samo na osnovu filma nisam mogla uključivati u neke velike rasprave o tom djelu, iz razloga što dosta stvari iz knjige nije bilo u filmu.............zato sam pročitala i knjigu koja je ostavila puno blji dojam na mene nego film..........lakše sam se uživila u nju i pročitala ju za dva dana, dok sam film jedva odgledala do kraja........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:34   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

daidza, zašto ti to nije neko literarno dostignuće?
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 20:58   #39 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa ništa posebno, zanimljivi su samo opisi Vatikana a radnja je prozirno predvidljiva

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 12:54   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-07-07
Poruka: 5
Munch se izdvaja iz mase

knjiga mi je jako zanimljiva, dok mi je film totalno smeće. predosadan je.
Munch je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: knjiga, kod, vinci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
nastavimo pricu Kristijan Igre bez granica 159 20-12-07 21:21
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
Zasto je pivo bolje od zenske CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 23:01

Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108