| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjiga Da Vinci Kod u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Munch knjiga mi je jako zanimljiva, dok mi je film totalno smeće. predosadan je. bas tako. predosadno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 9
![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod I film i knjiga su teško smeće. "Da Vincijev kod" je otkrivanje tople vode, odnosno jako loš plagijat knjige "Sveta krv, Sveti Graal" (i još par isto tako ozbiljnih istraživanja) i nema nikakvih dodirnih točaka sa ikakvom književnom kvalitetom. Dok sam ju čitala, imala sam dojam da čitam scenarij za film (čim pročitam onako debelu knjigu u par sati, odmah znam da nešto ne štima). Pitko i plitko, definitivno. Jedna jako dobra tema osakaćena je zbog američke plitkosti. Glavni likovi su jednoplošni, ne jedu, ne piju, ne psuju, ne prde, kao da uopće nisu humani, a usput su zgodni, sexy, simpatični, duhoviti, pametni...Katastrofa. Pokušavam uzalud nekome uvaliti to smeće jer me je sram što mi stoji doma (a na polici je izolirana od ostalih knjiga). Ne pamtim da sam ikada čitala nešto tako loše. Ustvari, i film i knjiga su postali mjerilo za loše, a i za nečiju kulturu. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod ovim postom ne želim uvrijedit nikoga, ali ja znam da su tu knjigu ˝pročitale˝ sve manekenke i sponzoruše i kada ih se pita koja im je knjiga najdraža one odmah kažu Da Vincijev kod, a siguran sam da ne znaju tko je napisao knjigu ni što se radi u njoj ![]() ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod to nije bilo upućeno tebi ![]() nego to sam rekao jer kad god gledam intervju s nekom sponzorušom čim pitaju koja im je najdraža knjiga one odmah kažu da vincijev kod ili alkemičar ![]() oprosti ako sam te nekako uvrijedio, ali onaj moj post nije bio upućen tebi, već sam samo iznio jednu činjenicu ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod od filma i knjige najbolja mi je obrada filma od strane nezavisnih filmaša pod imenom "Da Vinci's load"
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod ja sam tu knjigu pročitala sa razumijevanjem koliko ga imam i za svaku drugu knjigu kad čitam, ali sad da me ''trznula'' ili nedajbože ''prosvijetlila'' ni blizu... zanimljivi opisi, zanimljiva radnja i to je sve, malo ti klikeri prorade tko je negativac i eto, čiča miča gotova priča a oni što su nakon čitanja te knjige počeli sumnjati u Bibliju, i bla bla, nisu nikad ni vjerovali istinski u nju... Također, vjerujem da u knjizi postoji kvalitetnih činjenica, i da sve to ima neku pozadinu, to ne osporavam |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga Da Vinci Kod Knjiga je običa trilerić utemeljen a potpunoj falsifikaciji povjesti prodan kao muda pod bubrege. Jedino što je Brow novo otkrio u knjizi je da se Leonardo zvao Da Vinci. The Da Vinci Code ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: knjiga, kod, vinci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| nastavimo pricu | Kristijan | Igre bez granica | 159 | 20-12-07 21:21 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:15.

Ivana

The Da Vinci Code