| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; ja sam stalno u knjiznici.. fakin' streberaj... no zadnja knjiga koju sam procitao je Electrochoc od Laurent Garniera, i odlican ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ja sam stalno u knjiznici.. fakin' streberaj... no zadnja knjiga koju sam procitao je Electrochoc od Laurent Garniera, i odlican dojam je ostavila...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja imam sad prilično dobru profu s hrvatskoga, kad je u pitanju lektira, trebamo imat 3 lektire na polugodištu za dva, to skinem s neta, djelomično prepišem, postavi mi dva pitanja, i dobim dva ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
na to si zapravo prisiljenmislim da je tema ovog topica "slobodno" citanje uz druge obaveze ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Ne želim vam nametati svoje mišljenje i nemojte misliti da vas napadam ali šteta je ljudi ako ne čitate. nemožeš usporediti knjigu i film, knjiga puno više razvija maštu a samim time i mozak...također da ne govorim o širenju vokabulara... i nemora to sad bit svaki dan jedna knjiga, dosta je 1 knjiga mjesečno...i vjerujte knjiga ima toliko da svatko može pronaći nešto za sebe...siguran sam u to. što se lektira tiče nisam pročitao niti jednu od 5. osnovne ![]()
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
| | |
![]() |
| Tagovi: croportala, knjiznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.

na to si zapravo prisiljen

---ex moderator---