Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; poštujem tvoje mišljenje...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-01-06, 21:46   #21 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
poštujem tvoje mišljenje
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 21:25   #22 (permalink)
-PIMPTATICA-

k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Re: Knjižnica Croportala

Pročitah "Vodič za autostopere kroz galaxiju".

zanimljiva knjižica, sad čitam drugi dio.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 14:27   #23 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,824
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Sada čitam puno manje nego prije. Jebi ga, ne stigne se od posla. U zadnje vrijeme kad čitam, onda uhvatim neke lakše teme, čisto za opuštanje...

Zadnje što sam pročitao bila je trilogija Tada Williamsa - Prijestolje od zmajokosti, Kamen oproštaja, Toranj zelenog anđela. Nije loše, samo što je malo opširno. Fantastika, nešto u stilu Tolkiena i Gospodara prstenova. Preporučam onima koji vole taj žanr.

Inače, najbolje što sam pročitao je Zločin i kazna od Dostojevskog. Pročitam to opet svako toliko, i svaki put me oduševi, nađem nešto novo. Rusi su genijalni!!

Inače, došao sam do zaključka da su lektire koje sam u školi izbjegavao, kad ih pročitaš samoinicijativno onda ispadnu odlične.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 18:02   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,119
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

procital sam kuma, mrak knjiga
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 18:12   #25 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,103
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja se trenutno borim sa Sun Tzu "Umijeće ratovanja" !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 19:32   #26 (permalink)
-PIMPTATICA-

Citat:
Pravi autor: selo
procital sam kuma, mrak knjiga
Mrak knjiga!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 19:36   #27 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Jean M. Auel: "Pleme spiljskog medvjeda" i "Dolina konja" te "Gospodar prstena" (cijela trilogija) su mi najnajnajjače knjige na svijetu!!! Tek sam se tu definitivno uvjerila da je knjiga uvijek bolja od filma!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 19:48   #28 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eowyn
Jean M. Auel: "Pleme spiljskog medvjeda" i "Dolina konja" te "Gospodar prstena" (cijela trilogija) su mi najnajnajjače knjige na svijetu!!! Tek sam se tu definitivno uvjerila da je knjiga uvijek bolja od filma!
Pročitaj onu trilogiju od T. Willamsa koju sam spomenuo prije par postova. Ako toliko voliš Gospodara prstenova i Tolkiena, mislim da će ti se i to svidit. Vrlo je slično.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 19:50   #29 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ma meni su stvarno super ove gore knjige koje sam napisala Pogotovo ovaj ciklus knjiga od J.M.Auel....e to treba svatko živ pročitati koliko je dobro!!!!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 19:59   #30 (permalink)
women loving misogynist

Da, odlično napisano. Vrlo zanimljiva priča. Meni se osobito svidjelo to što je izvanredno dobro prikazan način života u ono pretpovijesno doba. To me baš fasciniralo, koliko je dobro proučeno i prikazano. Stvarno super knjige.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportala, knjiznica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108