| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; poštujem tvoje mišljenje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Sada čitam puno manje nego prije. Jebi ga, ne stigne se od posla. U zadnje vrijeme kad čitam, onda uhvatim neke lakše teme, čisto za opuštanje... Zadnje što sam pročitao bila je trilogija Tada Williamsa - Prijestolje od zmajokosti, Kamen oproštaja, Toranj zelenog anđela. Nije loše, samo što je malo opširno. Fantastika, nešto u stilu Tolkiena i Gospodara prstenova. Preporučam onima koji vole taj žanr. Inače, najbolje što sam pročitao je Zločin i kazna od Dostojevskog. Pročitam to opet svako toliko, i svaki put me oduševi, nađem nešto novo. Rusi su genijalni!! Inače, došao sam do zaključka da su lektire koje sam u školi izbjegavao, kad ih pročitaš samoinicijativno onda ispadnu odlične. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Knjižnica Croportala Ja se trenutno borim sa Sun Tzu "Umijeće ratovanja" !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Knjižnica Croportala Jean M. Auel: "Pleme spiljskog medvjeda" i "Dolina konja" te "Gospodar prstena" (cijela trilogija) su mi najnajnajjače knjige na svijetu!!! Tek sam se tu definitivno uvjerila da je knjiga uvijek bolja od filma! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Da, odlično napisano. Vrlo zanimljiva priča. Meni se osobito svidjelo to što je izvanredno dobro prikazan način života u ono pretpovijesno doba. To me baš fasciniralo, koliko je dobro proučeno i prikazano. Stvarno super knjige. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportala, knjiznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

---ex moderator---

pametni znaju 

Pogotovo ovaj ciklus knjiga od J.M.Auel....e to treba svatko živ pročitati koliko je dobro!!!!