| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; Zadnje procitao Robin Cook"Vector" a sad citam od Patricie D. Cornwell"Uzrok smrti" i preporucujem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Citat:
| |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Knjižnica Croportala Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Knjižnica Croportala Evo ja neki dan za lektiru procitao Odiseju 1, 14, 21 i 24 pjevanje. Knjiga je zanimljiva tek nakon dubokog razmisljanja i komentiranja s ostalima, a u tijeku citanja (posto je jos dodatno teze sto je smuseno napisano jer je prevodjeno sa starogrckog) mozete se pokopati kakvo je to stivo. Ali kazem veoma zanimljivo kada se udje u jednu diskusiju o svemu tome. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Dečki, zaostajete.... pa ja sam sve te knjige koje ste vi spomenuli odavno pročitao. ![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Celebrity | Re: Knjižnica Croportala zadnje sto sam procitala je da vincijev kod, dan brown predobra knjiga!!!! ja ne citam puno,jer znam previse zabrijati! ako mi je knjiga dobra,zelim je procitati sto brze moguce,postanem totalno opsjednuta ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Na poslu čitam knjigu "Djeca Dine" Franka Herberta...pročitala svih 5 prije i odlične su knjige. Doma čitam "Civilizacije prije početka "zvanične" historije" Semira Osmanagića. Ko voli arheologiju i izgubljene i zagonetnte gradove i građevine slobodno navalite. Autor dosta sve vuče na temu Atlantide kao začetnika svega, al ako vam to smeta sam preskočite i zadubite se u nepoznate činjenice o poznatom.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportala, knjiznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:50.

a i Cook ne zaostaje!!!

Knjiga je za sada dosta zanimljiva.