| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; Doma čitam "Civilizacije prije početka "zvanične" historije" Semira Osmanagića. Ko voli arheologiju i izgubljene i zagonetnte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-06 Godina: 32
Poruka: 57
![]() | Re: Knjižnica Croportala Doma čitam "Civilizacije prije početka "zvanične" historije" Semira Osmanagića. Ko voli arheologiju i izgubljene i zagonetnte gradove i građevine slobodno navalite. Puno ti je bolji Sitchin npr."Dvanaesti planet" On ti nije amater poput S.O., njegove knjige su ozbiljne, meni imaju puno smisla. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Ok, hvala, probat ću pronać, ak tog ima kod nas u knjižnici. Mal smo slabi s prostorom i svime i svačime, pa ko zna. Al baš me zanima.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Knjižnica Croportala vidim da knjige i nisu nesto zazivjele medu populacijom foruma, ali ja se ne mogu suzdrzati ne preporuciti knjigu Billa Brysona 'Short History of Nearly Everything' ne znam hrvatski prijevod, kupila sam u algoritmu knjiga je po meni fenomenalna i trebala bi ici ko obavezna obrazovna knjiga u skole. Zasto? zato jer frajer na popularan nacin opisuje sve znanosti od njihovih samih pocetaka, ali ne samo teorije nego i ljude koji su ih postavljali, pa se je cesto prisutna smijesna, ironicna strana. Nesto kao znanost iza kulisa. ne samo da se zabavis, nego nesto i naucis. dobitna kombinacija. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Knjižnica Croportala Citat:
u algoritmu je dosla 85 kn, uvez je dobro koncipiran tak da ju je lako nositi sa sobom. ja sam ju stalno citala na putu do posla. knjiga je biser. ![]() da klinci uce na taj nacin, brijem da bi puno vise znali Zadnji Uredio zena_zmaj : 25-05-06 u 10:15. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() | Re: Knjižnica Croportala Citat:
__________________ Funkcija mjenja varijablu. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Knjižnica Croportala Citat:
Onaj ko želi shvatit lektire, to će i uspit. Inače, da se srednjoškolce pita, oni bi čitali Penthouse i Klik. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() | Re: Knjižnica Croportala Upravo to i govorim. Srednjoškolca ne zanimaju teme o kojima pišu knjige koje si nabrojao - mislim nisu u toj fazi. Tek kad imaš neko šire životno iskustvo možeš shvatiti te knjige. Vjerujem, da kada bi mogli pitati pisce tih djela za koga su ih pisali, koga očekuju da ih pročita, ne bi sigurno kazali da su za teenagere.?
__________________ Funkcija mjenja varijablu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportala, knjiznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.