Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: anunaki Baš me nešto interesira koliko su poznati naši pisci u drugim zemljama? Jesu li ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-05-06, 15:31   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
zena_zmaj se izdvaja iz mase
Re: Knjižnica Croportala

Citat:
Pravi autor: anunaki
Baš me nešto interesira koliko su poznati naši pisci u drugim zemljama? Jesu li to samo lokalne veličine?
ziher je poznat Ivo Andric kad je dobio nobelovu, al sad je to malo upitno sta je 'nasi' kad je ovaj iz Travnika

ostali..? ne znam
zena_zmaj je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-06, 10:15   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-05-06
Godina: 31
Poruka: 57
anunaki se izdvaja iz mase

Svejedno mislim da odavno nije bilo kvalitetnog pisca na ovim prostorima. Što se tiče Andrića - vjerojatno je dobar, a čisto sumljam da je nagradu dobio samo zbog svoje kvalitete - kao i uvijek politika je bila u pitanju. A da nije dobio nobelovu jel bi onda bio poznat?
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 11:21   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-06
Godina: 25
Poruka: 82
M@rietta se izdvaja iz mase

trenutno čitam cornwellicu i vodić kroz galaksiju za autostpoere al na engleskom...
M@rietta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 11:56   #54 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

zadnje pročitao.
irvine welsh-filth( smeće kod nas prevedeno)
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 17:50   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Preporuka

Po stoti put sam pročitala knjigu Forest Gump i po stoti put sam oduševljena s njom!!! Film je prejeben, ali je knjiga jedno sto puta bolja...toplo ju preporučam...

Voljela bih da netko ubaci još koju preporuku...
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 18:06   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

pročitala Beigbeder- Windows of the world. Očekivala više od njega....Meni bezveze
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 15:18   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-06-07
Godina: 18
Poruka: 9
termit se izdvaja iz mase

Dobra je knjiga Bjesovi od Dostojevskog, a dobar je i Rat i mir,samo treba malo više vremena za pročitat
termit je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:34   #58 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kamen za Dannya Fishera od Harolda Robbinsa mi je super knjiga. Drugi dio mi je zanimljiviji od prvog iako je samo nastavak, ali sve skupa prica je super, i odlicno napisano.
A Celestinsko prorocanstvo je knjiga koja je na mene ostavila najjaci dojam od svih do sada procitanih.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 21:12   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,612
tcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono neštotcikulin ima ono nešto

ima netko dnevnik citanja za lektire iz prvog polugodista za cetvrti razred.bilo koja knjiga i dnevnik citanja dobrodosao.imam jedan iz hrvatskog.knjeige sureobrazaj,stranac,gospoda glembajevi,majka hrabrost,prokleta avlija!!!
tcikulin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 19:33   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 17
Poruka: 13
betty_blu se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
pročitala Beigbeder- Windows of the world. Očekivala više od njega....Meni bezveze
Ja sam cula za njega nedavno... Kada je bio kod Stankovica! Bas mi se ucinio nekako simpatican i imala sam namjeru procitati koju od njegovih knjiga. Svi koji su citali kazu da nije to to. Te da su ocekivali puno vise. No ipak cu pokusati...

Da ne bude da nisam nista preporucila... Svakako procitajte Norvesku sumu od Murakamija (ako jos niste)!
betty_blu je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportala, knjiznica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111