| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: anunaki Baš me nešto interesira koliko su poznati naši pisci u drugim zemljama? Jesu li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Knjižnica Croportala Citat:
ostali..? ne znam | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-06 Godina: 31
Poruka: 57
![]() | Re: Knjižnica Croportala Svejedno mislim da odavno nije bilo kvalitetnog pisca na ovim prostorima. Što se tiče Andrića - vjerojatno je dobar, a čisto sumljam da je nagradu dobio samo zbog svoje kvalitete - kao i uvijek politika je bila u pitanju. A da nije dobio nobelovu jel bi onda bio poznat?
__________________ Funkcija mjenja varijablu. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Preporuka Po stoti put sam pročitala knjigu Forest Gump i po stoti put sam oduševljena s njom!!! Film je prejeben, ali je knjiga jedno sto puta bolja...toplo ju preporučam... Voljela bih da netko ubaci još koju preporuku...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Kamen za Dannya Fishera od Harolda Robbinsa mi je super knjiga. Drugi dio mi je zanimljiviji od prvog iako je samo nastavak, ali sve skupa prica je super, i odlicno napisano. A Celestinsko prorocanstvo je knjiga koja je na mene ostavila najjaci dojam od svih do sada procitanih.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala ima netko dnevnik citanja za lektire iz prvog polugodista za cetvrti razred.bilo koja knjiga i dnevnik citanja dobrodosao.imam jedan iz hrvatskog.knjeige su reobrazaj,stranac,gospoda glembajevi,majka hrabrost,prokleta avlija!!!
__________________ Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica,trganje stranica na kojim nista ne pise... |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-12-07 Godina: 17
Poruka: 13
![]() | Re: Knjižnica Croportala Citat:
Da ne bude da nisam nista preporucila... Svakako procitajte Norvesku sumu od Murakamija (ako jos niste)! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportala, knjiznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:50.

reobrazaj,stranac,gospoda glembajevi,majka hrabrost,prokleta avlija!!!