| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Knjižnica Croportala u Kultura i Zabava forumu; dobio za žićbo neki krimić od 500tinjak strana... pročitač ču ga .... ne! inache slabo čitam... htel bi na tečaj brzog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Knjižnica Croportala dobio za žićbo neki krimić od 500tinjak strana... pročitač ču ga .... ne! inache slabo čitam... htel bi na tečaj brzog čitanja pa onda to nadoknadit ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: Knjižnica Croportala Pročitajte knjigu "Kako su prodavači magle zavladali svijetom" by Frances Wheen Izuzetno zanimljiva knjiga koja razmatra posljednjih 30 godina te navodi gluposti i bedake koji nam pune mozak budalaštinama kada prestanemo koristiti bundevu na ramenima. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Kupio sam si sad za Božić Terry Brooksovu "The Heritage of Shannara" bombu od 1243 stranice na engleskom. Još nemam mišljenje o knjizi jer sam tek na 3. stranici. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjižnica Croportala Otkad sam na fakultetu nemam vremena za čitanje djela koja želim. Tako da sam trenutno na Dubravci i Pavlimiru. Kako žalosno da kao studentica književnosti ne mogu čitati ono što me zanima. Prokleta bolonja. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportala, knjiznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.