| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Razgovor s bogom - Neale Donald Walsh... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 35
![]() | Citat:
__________________ Ivana Pročitaj me!!!!!!!!!!!!!! | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
![]()
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Kome zvono zvoni ( jedna od rijetkih koje sam cijele procitala )Otac Goriot...knjiga mi je tako...zalosna... a od ovih ostalih ( koje nisu za lektiru,haha ) Alkemicar,Kuga...
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 23
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Dosta sam toga pročitao dosad pa evo par stvari šta mi pada na pamet... Iskra života - E.M.Remark Vrijeme života i vrijeme smrti - E.M.Remark Ne zaljubljuj se u neznanca -Harold Robbins Kamen za Danny Fishera - Harold Robbins Park Avenija 79 - Harold Robbins Alkemičarka - Kai Meyer Alkemičar - Coehlo Out -Pierre Ray Winnetou - Karl May Plameni inkvizitori - Zagorka Malo i Velo misto - Smoje itd. Također dosta volim biografije ala Cezar,Napoleon,Cortes itd. ,a trenutno čitam drugu enciklopediju povijest Hrvata od Klaića... E da Citat:
| |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Carlos Castaneda : procita sam ih (na početku faksa) jedno devet knjiga (orlov dar, put u isthlan, ne mogu se više ni imena sitit, priča o moći, put moći... zaboravija sam skroz), totalno smo bili zabrijali na to... i od Phillip Dicka - čovjek iz visokog dvorca (opet nisam siguran za naslov) to je kao neki cyberpunk Životinjska farma Vodič kroz galaksiju za autostopere - tu sam plaka od smija od početka do kraja Gospodari prstenova od Huxleya neke pripovjetke - to nije bija klasičan Huxley, ali kako je likove secira i sav njihov jad i beznađe, tu sam isto umira od smija 100 godina samoće - Markez Majistor i Margarita - Bulgakov e i pjesmice od Lorke i Nerude su mi isto bile zakon |
| | |
| | #110 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
Citat:
da ti se pamet izvrne ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

Ivana

"Stranac"
)