| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; mali princ...knjiga je prekrasna,nemojte da vas zavara pa da pomislite da je knjiga dječija...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ove dvije isto tzv. dječje, koje stavljam u temi o Oscaru Wildeu- "Sretni Princ i druge priče" i "Kuća nareva".
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? ta knjiga je zakon na nju san i suzu pustila...kad sam je treci put citala
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? nečitam knjige...........i u školi sam prepisivao lektire
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? šta su to knjige?? ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #119 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? gabriel garcia marquez - sjećanje na moje tužne kurve glenn duncan - ja, lucifer krešimir pintarić - rebeka mrzi kad kokoši trče bez glave krešimir pintarić - ljubav je sve
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #120 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 38
![]() | Citat:
(btw, bilo bi ispravnije : "koja vas se knjiga dojmila?" ili "koja vas je knjiga impresionirala?" )![]() Citat:
Možda je pravi trenutak da počneš Puno se nauči iz knjiga: recimo, da se "Nečitam" zapravo piše odvojeno![]() To stvarno jesu dobre knjige, i lijepo je da se osoba od 24 godine sjeća srednjoškolske lektire, svaka čast! ![]() Citat:
![]() ...kaže dječak od 16 godina ![]()
__________________ Tko je dobar, kratko živi, malo se muči. Zadnji Uredio daidza : 06-11-07 u 22:22. | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

)