| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Ti si u ljutom oftopiku "legendo" i jel se oftopik ovako piše ili da ono pravo engleski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
od mene rep- pročitaj naslov teme ne zove se lektura i to sve u jednom dahu ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 38
![]() | Citat:
![]() preprepredobra knjiga!! Prva ozbiljan koju sam čitala, u prvom srednje i tak je ... da mi je žena nije htjela posudit u KGZ-u pa sam morala od frenda... (majstor i margarita) Ima stranica KIS ~ knjižni informacijski sustav - mjesto s kojeg kreće svaka potraga za knjigom na kojoj ima odličnih preporuka za knjige... Imam namjeru pročitati sad neku Orhana Pamuka, lik je baš faca Koristi ![]()
__________________ Tko je dobar, kratko živi, malo se muči. Zadnji Uredio daidza : 07-11-07 u 20:10. | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Mostovi okruga Madison -Robert James Waller toplo preporucam svima koje muci odgovor na pitanje-Should I stay or should I go
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Paulo Coelho-Priručnik za ratnika svjetlosti Michael Baigent-Drevni tragovi Camus-Stranac Karl Bruckner-Sadako hoće živjeti ![]() Erika Jong-Strah od letenja
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #127 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? lovac u žitu
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? je,čitala sam knjigu davno,film joj nije ni do koljena ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.

I pametni grijese