| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; najbolja knjiga mi je Robinson Crusoe,ful je fora knjiga(jedna od rijetkih knjiga uopće koje sam čitao)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08 Lokacija: split
Poruka: 1
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? treba mi pomoć ako ti se mogu obratiti,naime tek sam počela švrljati po int.pa neznam puno toga zanima me gdje na koju adresu da nađem sadržaje određenih knjiga ili lektira za djecu. zadnja knjiga koju sam čitala bila je Da Vincijev cod-odlična je |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 8
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ako misliš na lektiru potraži jednostavno u googleu lektire, ali za cio tekst nemam blage ![]() Zadnji Uredio daidza : 08-01-08 u 21:57. Razlog: Pliz ne kvotaj post iznad jer nema potrebe za tim |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Igra života (koju trenutno i čitam) - Florens Skovel Š.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 124
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Iscjelitelj- odlična knjiga, preporučam Harry Pottera-imam 32g. i sve sam ih pročitala odlične su Trevejn- Robert Ludlum,za sve koji vole akciju i političke trilere I naravno za ženski dio našeg dragog foruma: -Prohujalo s vihorom ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 595
![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? meni isto , ko ti je preporučio tu knjigu????? ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca |
| | |
| | #149 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.