| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: _tea_ probaj, lako je probavljivo ma ne mislim stvarno nista lose sve 5, imam hrpu ljudi koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? ma ne mislim stvarno nista lose sve 5, imam hrpu ljudi koje znam da to obozavaju..ali probala sam i ne svida mi se nikako..pa sam napisala da ne znam zuasto ali nije mi nikada sjelo to.. ocito to ne bi napisala da nisam probala, ne moras se odmah naljutiti jer nije bilo upuceno tebi ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Sestra moja a odlična je knjiga i preporučujem je svima!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Otac Goirot, ne znam zašto ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

sve 5, imam hrpu ljudi koje znam da to obozavaju..

a odlična je knjiga i preporučujem je svima!