| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; sve knjige od Charlesa Bukowskog... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Mi djeca s kolodvora Zoo - nije najbolja knjiga koju sam čitala ali je svakako knjiga koja je najviše utjecala na mene pošto sam je u svojim formativnim godinama pročitala više puta.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Dosta izuzetnih knjiga ali kad bih bas morao izdvojiti onda Zivotinjska farma - 0rvel kou sam davnoo citao ali jos nosim utiske
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Makarska
Poruka: 39
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Galeb Jonathan Livingston i Mali princ...
__________________ U današnje doba svi koji koriste Google misle da su doktori. Ali uistinu pravi kreteni su oni koji ga ne koriste uopće. Nije više prvo ispeci pa reci. Sad to glasi Googlaj pa reci... |
| | |
| | #180 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? harry potter 7 dio... i bambi ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.