| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim sve knjige od Charlesa Bukowskog svaka čast za bukowskog meni je teško odlučiti koja me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? svaka čast za bukowskog![]() meni je teško odlučiti koja me se najviše dojmila, ima ih dosta. evo ovako iz glave mogu nabrojiti solženjicina, dostojevskog, camusa, sartrea, polić kamova, krležu, marinkovića, selimovića.. itd itd. ali morao sam komentirati da sam pozitivno iznenađen da netko ovdje voli i bukowskog ![]() |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-09-08 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 124
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? 'Zločin i kazna' mi je definitivno najbolja, trebalo je to pročitat al se isplatilo I 'Alkemičar' Paula Coelha...
__________________ ... FROM ALL THE THINGS I'VE LOST, I MISS MY MIND THE MOST... ! ! ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.

svaka čast za bukowskog

I 'Alkemičar' Paula Coelha...