Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Pale sam na svijetu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-06, 16:15   #11 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali?

Pale sam na svijetu
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 19:26   #12 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

slažem se, orwell je super - životinjska farma, ali i "1984." obavezno.

za kikija: uzmi bilo kaj od charlesa bukowskog - frajer cuga, šora se i kara, presmiješno i lako čitljivo!

među zadnjima sam pročitao "viruse" od borivoja radakovića i "sliku doriana graya" oscara wildea. preporučujem!
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 20:38   #13 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

"100 poteza četkom prije spavanja... "
Curica se kara sa svakim... jako zanimljivo!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 22:01   #14 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
"100 poteza četkom prije spavanja... "
Curica se kara sa svakim... jako zanimljivo!

Čitao sam i slažem se.... jako zanimljivo!!

Bogami, ova teica21 je neka vrlo interesantna ženska. Ako ništa drugo, ima vrlo zanimljiv literaran ukus
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 12:05   #15 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

životinjska farma, nora (lutkina kuća) moj izbor
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 14:14   #16 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Čitao sam i slažem se.... jako zanimljivo!!

Bogami, ova teica21 je neka vrlo interesantna ženska. Ako ništa drugo, ima vrlo zanimljiv literaran ukus
Šta postaješ moj obožavatelj?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 14:18   #17 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
Šta postaješ moj obožavatelj?
Obožavam žene generalno, a posebno one koje čitaju sličnu literaturu kao i ja.

Još mi reci da momentalno čitaš Grbin: Zakon o parničnom postupku - komentar sa sudskom praksom - i imaš doživotnog obožavatelja
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 14:24   #18 (permalink)
Samo bahata...

Ahhh sad... nisam pravnica... ali čitam nešto za ispit (Baloban- Etičnost i socijalnost na kušnji- inače pala taj ispit već dva puta pa eto primih se te knjige)
Pokušavam nekako doći do "Parfema" ali nikako da nađem vremena da odem do knjižnice.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 14:31   #19 (permalink)
glup & gluplji

Znam da nisi pravnica... malo sam podjebavao - po običaju

"Parfem"? Šta je to? Nisam čuo.... doduše, priznajem da sam zadnji put bio u biblioteci ili knjižari prošle godine... jebi ga, šta posao šta rad šta biznis šta dernečenje... nema se vremena - vječna isprika, ali ovog puta istinita
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 15:36   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ako hoćeš nešto super smjiešno onda:

Douglas Adams - Vodić s autostoperom kroz galaksiju (i 4 ostala nastavka)
To mi je jedna od naj naj naj smiješnijih knjiga koje sam čitao.
Sprdačina o čovječasnstvu idt. Kao naša planeta biva uništena radi gradnje neke super-brze hipergalaktične ceste. Mi to normalno nismo znali ali nema nam spasa i jedino jedan tip preživi kojega izvlaći jedan vanzemaljac koji je zaglavio na zemlji. Ma fenomenalno!!

Ako hoćeš nešto malo ozbiljnije ali također zanimljivo:

Dr. John Coleman - Komitet 300 (tajna hijerarhija zavjerenika)
Tip je neki bivši MI6-ovac i prića kako stvari idu iza kulise. Tko daje upute američkom predsjedniku..itd. Dosta zanimljivo štivo.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114