| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Pale sam na svijetu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? slažem se, orwell je super - životinjska farma, ali i "1984." obavezno. za kikija: uzmi bilo kaj od charlesa bukowskog - frajer cuga, šora se i kara, presmiješno i lako čitljivo! među zadnjima sam pročitao "viruse" od borivoja radakovića i "sliku doriana graya" oscara wildea. preporučujem! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
Čitao sam i slažem se.... jako zanimljivo!! ![]() Bogami, ova teica21 je neka vrlo interesantna ženska. Ako ništa drugo, ima vrlo zanimljiv literaran ukus ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? životinjska farma, nora (lutkina kuća) moj izbor
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Obožavam žene generalno, a posebno one koje čitaju sličnu literaturu kao i ja. Još mi reci da momentalno čitaš Grbin: Zakon o parničnom postupku - komentar sa sudskom praksom - i imaš doživotnog obožavatelja ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ahhh sad... nisam pravnica... ali čitam nešto za ispit (Baloban- Etičnost i socijalnost na kušnji- inače pala taj ispit već dva puta pa eto primih se te knjige) Pokušavam nekako doći do "Parfema" ali nikako da nađem vremena da odem do knjižnice. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Znam da nisi pravnica... malo sam podjebavao - po običaju "Parfem"? Šta je to? Nisam čuo.... doduše, priznajem da sam zadnji put bio u biblioteci ili knjižari prošle godine... jebi ga, šta posao šta rad šta biznis šta dernečenje... nema se vremena - vječna isprika, ali ovog puta istinita ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ako hoćeš nešto super smjiešno onda: Douglas Adams - Vodić s autostoperom kroz galaksiju (i 4 ostala nastavka) To mi je jedna od naj naj naj smiješnijih knjiga koje sam čitao. Sprdačina o čovječasnstvu idt. Kao naša planeta biva uništena radi gradnje neke super-brze hipergalaktične ceste. Mi to normalno nismo znali ali nema nam spasa i jedino jedan tip preživi kojega izvlaći jedan vanzemaljac koji je zaglavio na zemlji. Ma fenomenalno!! Ako hoćeš nešto malo ozbiljnije ali također zanimljivo: Dr. John Coleman - Komitet 300 (tajna hijerarhija zavjerenika) Tip je neki bivši MI6-ovac i prića kako stvari idu iza kulise. Tko daje upute američkom predsjedniku..itd. Dosta zanimljivo štivo.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.

jebi ga, šta posao šta rad šta biznis šta dernečenje... nema se vremena - vječna isprika, ali ovog puta istinita