| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Mislis li na moj post "O cemu se radi?" Ako da...onda..radi se o roblju u Americi (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06 Lokacija: Beč (u domovini Vinkovci) Godina: 22
Poruka: 8
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Mislis li na moj post "O cemu se radi?" Ako da...onda..radi se o roblju u Americi (kidnapovanje crnaca iz Afrike). Pocinje dosta naivno i djetinjasto..kao u snu dok jednog dana jednog djecaka ne ukradu bjelci i pod najgorjim uvjetima brodom prevezu u Ameriku. i tako kako i zivot jednog roba i jeste...da bi bilo jos gorje..knjiga obuhvaca jos 6 generacija nakon njega a ta zadjna generacija je sam pisac Alex Haley. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Od lakše literature definitivno glasam za Karla Maya, Sidneya Shedona i Kena Folleta (kod ova zadnja dva ima i dosta ševe, s tim da je Follet eksplicitniji).. Ja trenutno čitam Boris Prikril, Pakao Pacifika i Borba za Sredozemlje, a na čekanju je Churchill i njegov Drugi svjetski rat
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Eeeee kad se toga sjetim. Winnetou , Old Shatterhand , Old Surehand i ostala ekipa ... zakon. Budem li ikad imao klince to će im biti obvezna lektira. ![]() Je da treba vremena za pročitati , ali sigurno daje najbolji i najopširniji uvid u WWII iz britanske perspektive. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-06 Godina: 20
Poruka: 18
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Knjiga koja me se najvise dojmila je definitivno Predstava Hamleta u selu Mrdusa Donja , a odmah do nje je Lovac u zitu od ostalih knjiga koje sam procitao nijedna mi se nije svidjela. Predstava Hamleta mi se svidjela jer je pisana jednostavno i mozes se nasmijat do suza a izmedu ostalog ima samo 70-ak stranica. ![]()
__________________ Jer ti si ponos mog Zagreba grada U kojem zakon purgera vlada Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem Dinamo ja volim jer on mi je suđen... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Knjiga od Erice Joung; Kako spasiti vlastiti život... Zanimljiv krimić, procitala sam je u 2 dana, nisam je mogla prestat citat... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Dobro pitanje. Knjige se na Balkanu osim čitanja koriste i za potpaljivanje vatre i za motanje dzoja ( posebno literatura sakralnog sadrzaja )đast ajm kiding. U stvari ne šalim se Mnoge knjige su ostavile snazan pečat na mene i utjecale na maj sajkolodzikal profajl, tako da je vrlo nezahvalno izdvojiti samo jednu. Ako već moram, za prvi put izdvajam ingeniozni egzistensijalistički roman čečkog pisca Milana Kundere - "Besmrtnost". PS. Pozdrav od Korozije ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

, a odmah do nje je Lovac u zitu
od ostalih knjiga koje sam procitao nijedna mi se nije svidjela.

i za motanje dzoja ( posebno literatura sakralnog sadrzaja )