| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; uuuuu ima brijeg knjiga koje su me dojmile sjecam se one prve Antigone od Sofokla. Predobra knjiga. Potom Zlocin i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? uuuuu ima brijeg knjiga koje su me dojmile sjecam se one prve Antigone od Sofokla. Predobra knjiga. Potom Zlocin i kazna, takodjer dobraaaa.. Emma Bovary odlicna. Boccacciev Decameron takodjer.... uh,ima ih.. Camusov Stranac...recimo... potom Suskindov ''Parfem'' , film je bio sad aktualan, mozda ga je netko pogledao. Gledala sam i film u Cinestaru, premraaaaaaak stvar.
__________________ ....and she's buying a stairway to heaven.... |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
kad je trebalo, nije mi se dalo. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... Zadnji Uredio ševa : 04-03-07 u 13:32. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
![]() probao sam uzeti hamleta u ruke ali kad sam vidio one stihove, puko sam. ali ima još hrpa korisnih knjiga koje ću se potruditi pročitati.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Starter | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
citane su i koje su trebale bit u planu i koje nisu samo ne gimnazijski program ja medicinska ![]()
__________________ ....and she's buying a stairway to heaven.... | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? svaka čast jer čitaš i ono što ne moraš. a ono sve je u gimnaziji obavezno, osim parfema, čini mi se.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Zeljnima eksplicitnijih sadrzaja, a opet dobrog teksta najvrucije preporucam Henrya Millera, a onima pak zeljnima hit literture + pridjevak ''bas sam fora'' onda definitvno malo postmodernizma uz Micehela Houellebecqa...meni osobno ostala vrlo upecatljiva ''Mogucnost Otoka''... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Albert Camus- Stranac...odlična knjiga
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali?
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
« Poezija...
|
Adrian Mole »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.

kad je trebalo, nije mi se dalo. 

citane su i koje su trebale bit u planu i koje nisu