| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Ah, srednjoškolske lektire... Ako sam pročitao jednu-dve do kraja, bile su mi strašno dosadne... Zadnja knjiga (u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ah, srednjoškolske lektire... Ako sam pročitao jednu-dve do kraja, bile su mi strašno dosadne... Zadnja knjiga (u stvari dve) koju sam pročitao me se itekako dojmila: Ilij i nastavak Olimp od Dana Simmonsa. Ima malo više od par stranica, ali vrijedi se pomučiti i pročitati do kraja.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? možda sam ja lud, ali meni je čitanje knjiga jedna jako primitivna ljudska osobina!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
...nisi lud, nego glup
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali?
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 1
![]() | Knjiga koja mi je najviše ostala u sjećanju i srcu bi bila Galeb Jonathan Livingston . Odlična knjiga lako štivo. Ako se slučajno odlučite da ju pročitate nećete pogriješiti. Možda vam čak izmami suze na oči.: |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
na temelju čega!? čekaj da pogodim, po tebi gledanje televizije intelektualno uzdiže? ![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? ne, nego mi je to preusporeno, treba pročitat 16 strana da bi neki peder zvekno babu, ma daj moim te...
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? kao sto rekoh... premalo znanja, premalo godina, premalo otvorenih knjiga da bi imao pojma o cemu govoris ako jednog dana budes studirao, imam filing da ces pocinit samoubojstvo LOL
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
« omiljeni strip junak
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

na temelju čega!? čekaj da pogodim, po tebi gledanje televizije intelektualno uzdiže? 

ako jednog dana budes studirao, imam filing da ces pocinit samoubojstvo LOL