Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Ah, srednjoškolske lektire... Ako sam pročitao jednu-dve do kraja, bile su mi strašno dosadne... Zadnja knjiga (u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-03-07, 12:38   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
negatron je zabranio reputaciju
Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali?

Ah, srednjoškolske lektire... Ako sam pročitao jednu-dve do kraja, bile su mi strašno dosadne...

Zadnja knjiga (u stvari dve) koju sam pročitao me se itekako dojmila: Ilij i nastavak Olimp od Dana Simmonsa. Ima malo više od par stranica, ali vrijedi se pomučiti i pročitati do kraja.
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 12:40   #52 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

možda sam ja lud, ali meni je čitanje knjiga jedna jako primitivna ljudska osobina!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 12:42   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
možda sam ja lud, ali meni je čitanje knjiga jedna jako primitivna ljudska osobina!

...nisi lud, nego glup
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 13:01   #54 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
...nisi lud, nego glup
žene...
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 13:13   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 1
areseta se izdvaja iz mase
Smile Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali?

Knjiga koja mi je najviše ostala u sjećanju i srcu bi bila Galeb Jonathan Livingston . Odlična knjiga lako štivo. Ako se slučajno odlučite da ju pročitate nećete pogriješiti. Možda vam čak izmami suze na oči.:
areseta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 13:32   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 10
forzafiume se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: areseta Pogledaj Poruke
Knjiga koja mi je najviše ostala u sjećanju i srcu bi bila Galeb Jonathan Livingston . Odlična knjiga lako štivo. Ako se slučajno odlučite da ju pročitate nećete pogriješiti. Možda vam čak izmami suze na oči.:
jeste citali Zovem se crvena od Orhan Pamuka?
forzafiume je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 13:50   #57 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
na temelju čega!? čekaj da pogodim, po tebi gledanje televizije intelektualno uzdiže?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 17:58   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
ne, nisi lud... nego nemas pojma, ili pak imas premalo godina da bi imao pojma.
Star 30-03-07, 20:21   #59 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

ne, nego mi je to preusporeno, treba pročitat 16 strana da bi neki peder zvekno babu, ma daj moim te...
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 20:38   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

kao sto rekoh... premalo znanja, premalo godina, premalo otvorenih knjiga da bi imao pojma o cemu govoris ako jednog dana budes studirao, imam filing da ces pocinit samoubojstvo LOL
Odgovor
Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108