| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Tajanstveni otok od Julesa Verna me fascinirala. Zatim, Langolijeri od Stephena Kinga je prilično dobra novela, Godišnja doba također ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-07 Godina: 19
Poruka: 107
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Tajanstveni otok od Julesa Verna me fascinirala. Zatim, Langolijeri od Stephena Kinga je prilično dobra novela, Godišnja doba također od njega....
__________________ "Each one of us was brought here for a reason." |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
Nije me se najviše dojmila, ali jedna od boljih knjiga u zadnje vrijeme mi je "Celestinsko Proročanstvo" od Jamesa Redfielda. Čuo sam da ima i drugi nastavak o famoznom desetom uvidu, ak se ne varam.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| MrCina | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? ima ih vise..."Stranac"-Albert Camus, "Portret Doriana Graya"-Oscar Wilde, "Sarah"-L. T. LeRoy ( prica o dvanaestogodisnjem djecaku koji se prostituirao )....i knjige Stephana Kinga...pogotovo "Vreca kostiju"
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali?
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Lokacija: Dosla iz maminog trbuha:)
Poruka: 7
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? ja bih ti rado preporucila neku knjigu volim citati filozofske zapise, biografije i sve sto pridonosi sirenju opce kulture. za to je "kriv" moj otac koji me je od malih nogu ucio postovati knjige.. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? nisam dugo čitala knjige dnevnik bridget jones mi je fora!
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Cjvenkapica, kako mi je napet kaj kada ubiju vuka on pade u bunar, pljas, utopi se, isplazi jezik i umre, napet kraj totajno ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.

ako jednog dana budes studirao, imam filing da ces pocinit samoubojstvo LOL

volim citati filozofske zapise, biografije i sve sto pridonosi sirenju opce kulture. za to je "kriv" moj otac koji me je od malih nogu ucio postovati knjige..