| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: nestabilan Zvuči kao erotska priča!!! Ljudi svi čestitajte nestabilnome, položia je ispit i sad može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ljudi svi čestitajte nestabilnome, položia je ispit i sad može biti doktor i ugrožavat van živote svakodnevno, svaka čast prika, svaka čast ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? bravo nestabilni, samo se nadan da nikad u tvoje ruke neću dopast ne daj bože. Šta se tiče knjige Ružno Pače me se najviše dojmilo, iako moran priznat da ni Crvenkapica nije daleko.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? pizdo vise je bilo i vrime, sad nemas isprike za ne ic lokat. jesan ti reka, i btw crkni, pa crkni pa crkni i onda opet crkni, ali tek nakon sta se ubijemo ka nekad , aj javi se na PM ili na telefon.![]() |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Hvala na vašim srdačnim čestitkama ... Sad sam postao punopravni medicinski tehničar (tj. završia sam jedinu srednju školu koja traje 6 godina) ..... doć ćete vi meni na kasapljenj Bwahahahahahaha Moram reć da mi je najdomljivija knjiga bila snjeguljica i sedam patuljaka (koja drolja joj) ... ta knjiga me jednostavno ispuni osjećajima! ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-04-07
Poruka: 14
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
jesi lud, triba si past....hahaa ![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
Ups zajeba se ... ajoj!!!
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 1
![]() | WEI HUI-ŠANGAJ BABY. <a href="http://www.jabuka.biz/nagradna-igra-rolling-stones/">Nagradna igra - Rolling Stones</a> Wei Hui--Vjencanje sa Budom JABUKA.BIZ - Zagrizi pravu vijest - Rolling Stones - Nagradna igra Zadnji Uredio daidza : 17-05-07 u 15:35. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Svaka Kunderina knjiga je remek-djelo i toplo ih preporučam. Meni pogotovo Oproštajni valcer i Smiješne ljubavi... Pomalo seksistički pristup ženama i životu ali iz pera savršeno iskrene i iskusne osobe. Bez karikiranja i uljepšavanja. S tim da se Kundera dosta bavi i politikom i umjetnošću i sve to promatrano kroz prizmu ljubavi uvijek daje fenomenalan rezultat. Sljedeći omiljeni pisac mi je G.G. Marquez sa Sto godina samoće. Lud je i izravan i odlično ismijava cijeli svijet. Od naših: Krleža: Na rubu pameti (savršeno oslikana tamna strana ljudskog mentaliteta) Julijana Matanović: Bilješka o piscu (svaka emotivnija ženska osoba će se prepoznati i zaljubiti u knjigu) Goran Tribuson: Potonulo groblje (pomalo sablasna i jako napeta knjiga) |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

, aj javi se na PM ili na telefon.