| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? u Kultura i Zabava forumu; Jean-Paul Sartre: Mučnina George Orwell: Životinjska farma Samuel Beckett: U očekivanju Godota... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Vječni odjeci - John O Donohue........... citiram: "Ljudsko je srce kazalište čežnje. Jedna od najdubljih čežnji je pronaći ljubav i prijaljstvo." ...............predivna knjiga o keltskom razmišljanju, duboka, pronicljiva, intrigantna....
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #83 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? joe simpson - touching the void istinit događaj, penjanje vrha u peruanskim andama pošlo je po zlu, lik ostaje sam u stijeni sa slomljenom nogom što u 99% slučajeva znači sigurnu smrt, nadljudskim naporima uspjeva se nakon više od tjedan dana spustit u base camp i to bez hrane i vode. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Albert Camus - Stranac
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Ja volim Paula Koelja, i imam (i pročitala) većinu njegovih knjiga Alhemičar, Jedanaest minuta- baš baš dobra knjiga....
__________________ N ♥ J |
| | |
![]() |
| Tagovi: citali, dojmila, knjiga, koja, koju, najvis e, ste, vas |
« Poezija...
|
Adrian Mole »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.

Živio fantasy!!!